Survivor Ogeday Acun Ilıcalı Diyaloğu Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı! Acun Ilıcalı Verdi Veriştirdi! "Yeteri Kadar Hava Alacaksın Sabret.."

Survivor All Star 2024 yarışında Ogeday Girişken krizi patlak verdi. Acun Ilıcalı verdi veriştirdi. 8 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelen Survivor son bölüm çarşı pazar karıştı. Erkek yarışmacılar arasında en yüksek başarı oranına sahip olan eski şampiyon Ogeday Girişken ile Acun Ilıcalı tartışması ekrana damga vurdu. Peki, Survivor Ogeday ne oldu? İşte yanıtı..

TV8’in ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star 2024 tansiyon yükseldi. 8 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelen Survivor 79. bölüm sesler yükseldi. Suların durulmak bilmediği Survivor yarışında Ogeday Girişken krizi patladı. Mental yorgunluğu olduğu için daha önce de eleneceği konuşulan Survivor Ogeday ile Acun Ilıcalı birbirlerine verdi veriştirdi. Survivor 2024 yarışının en yüksek başarı oranına sahip olan erkek yarışmacısı Ogeday gerginliği herkesi meraklandırdı. Peki, Survivor Ogeday ne oldu? Ogeday diskalifiye mi olacak? İşte Survivor Ogeday ile Acun Ilıcalı diyaloğu..

SURVIVOR OGEDAY NE OLDU?

Survivor 2024 yarışının en iyi isimlerinden olan Ogeday Girişken krizi patladı. Ada konseyinde yaşanan gerilim ardından gündemde ilk sıraya yerleşen Ogeday - Acun Ilıcalı geriliminin perde arkası belli oldu. Poyraz'ın elenmesiyle mental çöküş yaşayan Survivor Mavi takım oyuncularına tarihi ayar geldi. Acun Ilıcalı, "Ben kaybeden takım gördüm, fark yiyen takım gördüm ama Survivor'da şu duruma düşen takım az gördüm. Bugün itibariyle bence Survivor'daki misyonunu tamamlamış bir Mavi takım var" diyerek isyan etti. "Ogeday'ın ruhu burada değil" diyen Acun Ilıcalı açtı ağzını yumdu gözünü.

SURVIVOR OGEDAY DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Acun Ilıcalı ile Ogeday Girişken diyaloğu sosyal medyayı hareketlendirdi. Acun Ilıcalı, "Bunun sebebini seyircilerimiz iki gün sonra anlayacak. Öyle konuşalım, sonra sen de mahcup olma!" deyince Ogeday, "Ama şu an bana ağır bir misyon yüklüyorsunuz" dedi. Acun Ilıcalı, "Benim gözümde bu bütün sezonun en hayal kırıklığı günüdür. Bu yaşadığımızı ne biz yaşarız, ne de seyirciye yaşatırız" dedi. Ogeday ise, "Şu an bu eleştirinin bana ağır olduğunu düşünüyorum" yanıtını verdi. Acun Ilıcalı, "Dediklerimin hepsinin arkasındayım" diye konuştu.

OGEDAY GİRİŞKEN DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Acun Ilıcalı ile Survivor Ogeday Girişken diyaloğu ardından sosyal medyada Ogeday diskalifiye mi olacak sorgusu başladı. Yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden Survivor yarışında henüz böyle bir karar alınmadı. Mental çöküşte olduğu bilinen Ogeday'ın diskalifiye olup olmayacağı ekrana gelecek olan Survivor yeni bölümde belli olacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber