Survivor Sema Seda İkiz Mi? Survivor Seda Sema Kardeş Mi? Survivor Sema Aydemir Kimdir, Kaç Yaşında? Survivor Sema Hangi Takımda?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ile ekrana gelen Survivor All Star 2024 yarışında fırtınalar esti. Avatar Atakan, Hilmicem ve Sema Aydemir'in katıldığı Survivor yeni bölüm araştırmalar hızlandı. İzleyicilerin dört gözle beklediği Survivor Sema ile Seda ikiz mi merak edildi. İşte Survivor maratonuna katılan Sema Aydemir..

Acun Ilıcalı'nın ekrana getirdiği Survivor yeni bölüm başladı. 10 Şubat Cumartesi günü yayına giren Survivor All Star 2024 mücadelesinde gözler yeni isimlere çevrildi. Milyonların seyrettiği Survivor yeni bölümde mücadeleye katılan Sema Aydemir, Avatar Atakan ve Hilmicem hayranları ekran karşısına geçti. İzleyicilerin takibinde yer alan Survivor yeni bölüm gözler Sema ve Seda'ya çevrildi. Kıran kırana geçen mücadelede yarışan Survivor Sema Seda ikiz mi merak edildi. Peki, Survivor Sema Aydemir kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

SURVIVOR SEMA SEDA İKİZ Mİ?

TV8 canlı yayın takibi yapan izleyiciler Survivor All Star 2024 mücadelesine odaklandı. Televizyonun en çok izlenen yapımlarından Survivor yeni bölümde beklenen an geldi. Dominik'te sevinç nidalarının yükseldiği anlarda Hilmicem, Avatar Atakan ve Sema Aydemir yarışa katıldı. Survivor son elenen Ersin Korkut ardından yarışa katılan 3 iddialı isim yakın markaja alındı. Survivor All Star 2024 maratonunda Mavi takımda yer alan Seda Ocak kardeşi Sema Aydemir yarışa başladı. Kırmızı takımda yarışması beklenen Survivor Sema Aydemir geldi. İkiz kardeş olan Sema ve Seda mücadelesi başladı.

SEMA AYDEMİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

17 Ağustos 1985 yılında Bursa'da dünyaya gelen Survivor Sema Aydemir 4 kız kardeş olduklarını söyledi. 36 yaşındaki Sema Aydemir'in bir ablası, bir kardeşi ve ikizi var. İkizi Seda Ocak ile birlikte Survivor Türkiye Yunanistan yarışında finale çıkan Survivor Sema Aydemir yarışma sayesinde oldukça popüler hale geldi. Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlenen Sema Aydemir 2016 yılında yolları ayırdı. Evliliğinden Ali isminde bir çocuğu olan Sema Aydemir daha sonra evlenmedi. İkiz kardeşi Survivor Seda Ocak ardından yarışa katılan Sema Aydemir, Survivor All Star 2024 maratonuna başladı.

SEMA AYDEMİR INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber