Survivor Uğurtan Dora Kimdir? Dora Survivor Kaç Yaşında? Dora Survivor Nereli? Survivor Uğurtan Dora Ermeni Mi? Dora Ne Demek?

Survivor 2021 yarışmacılarından Uğurtan Dora yeni yarışta yerini aldı. 29 Ocak Pazartesi günü ekrana gelen Survivor All Star 2024 yarışında gözler Dora'ya çevrildi. Yarışa yedeklerden dahil olan Survivor Dora kimdir merak edildi. Peki, Survivor Uğurtan Dora kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Survivor Uğurtan Dora araştırmaları hızlandı. 1 Ocak 2024 tarihinde yayın hayatına başlayan Survivor All Star 2024 yarışması nefesleri kesti. İzleyicilerin merakla beklediği Survivor yeni bölümde heyecan dolu yarışa Uğurtan Dora katıldı. Survivor yeni gelenler Uğurtan Dora ile Mustafa Kemal Kurt izleyicilerin radarına girdi. Survivor takipçileri yeni bölümle birlikte Dora Survivor kim merak etti. Kırmızı takım ile Mavi takım mücadelesinde yerini alan Survivor Uğurtan Dora hayat hikayesi merak konusu oldu. Daha önce Survivor 2021 yarışında yer alan Dora bilgileri geldi. Peki, Survivor Dora kimdir? Dora Survivor nereli? Dora ne demek? Dora Survivor kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtları..

SURVİVOR UĞURTAN DORA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Survivor Uğurtan Dora, 7 Kasım 1984 tarihinde İstanbul Şişli doğumlu. 2000 yılında Saint Benoit Fransız Lisesi ortaokuldan mezun olan Survivor Uğurtan Dora, 2004 yılında Sakıp Sabancı Anadolu Lisesinde okudu. Yüksek öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi'nde İktisat bölümünde tamamlayan Survivor Dora; Fas, Cezayir, Tunus ve İran’da IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yaptı. Yves Rocher markasında 2013-2018 yılları arasında yönetici olarak görev alan Survivor Uğurtan Dora 2000 yılında bu yana 50'den fazla reklamda rol aldı. Su topu, jimnastik, kürek, basketbol ve fitness yapan Dora Survivor yarışmasıyla ünlendi. ENKA – TOFAŞ - Beykozspor’da lisanslı olarak basketbol oynayan Survivor Dora 2022 yılında Cevhere ile dünya evine girdi. Survivor Uğurtan Dora 2024 yılının en sevilen yapımlarından Survivor All Star 2024 yarışına dahil oldu. Dora'nın Ermeni olup olmadığı bilinmiyor.

UĞURTAN DORA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

DORA NE DEMEK?

Survivor 2024 yarışmasına yedeklerden katılan Uğurtan Dora ismi araştırıldı. Dora ne demek merak edenler için hemen söyleyelim ki Dora; sevilen ve güvenilen yakın arkadaş, gönüldeş, eli açık, iyi ağırlayan anlamına geliyor. Dora ismi Yunanca kökenlidir. Antik Yunan'da Dorian kavmine veya onların bölgesine atfen kullanılan isim olan Dora eski Yunan'da hediye anlamına gelen doron kelimesiyle de bağlantılı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber