Survivor Yunus Emre Eşi Beria Özden Bombayı Patlattı! "Bekliyorum Babamız" Deyip Müjdeyi Verdi! Survivor Yunus Emre Özden Hayranları Sevinçten Çıldırdı

Survivor All Star 2024 yarışının en tartışmalı ismi Yunus Emre bombası patladı. Adı sürekli kavgalara karışan ve aldığı cezalarla gündemden düşmeyen Yunus Emre baba oluyor. Yunus Emre eşi Beria Özden bombayı patlattı. Peki, Survivor Yunus Emre baba olacağını öğrenecek mi? İşte yanıtı..

Acun Ilıcalı'nın ekrana getirdiği en çok izlenen yapım Survivor All Star 2024 yarışında tansiyon bir an olsun düşmedi. Mavi ile Kırmızı takım mücadelesinde kavgaların olmazsa olmazı olan Yunus Emre Özden bombası patladı. Acun Ilıcalı'yı çileden çıkaran Yunus Emre babalık bombası patladı. Kavgaları ve aldığı cezalarla Survivor tarihinin en çok konuşulan ismi olan Yunus Emre'ye aklını kaybettirecek müjde geldi. Survivor Yunus Emre eşi Beria Özden hamile olduğunu açıkladı. Peki, Survivor Yunus Emre eşi Beria Özden kaç aylık hamile? Yunus Emre Survivor ne iş yapar? İşte yanıtı..

SURVİVOR YUNUS EMRE EŞİ BERİA ÖZDEN HAMİLE

Survivor Yunus Emre eşi Beria Özden bombayı patlattı. Dominik macerasında adı silinmeyen Yunus Emre'nin baba olacağı ortaya çıktı. Survivor All Star 2024 yarışına gitmeden 1 ay önce nikah masasına oturan Yunus Emre Özden'in baba olacağını duyan hayranları çıldırdı. Survivor 2024 yarışının en çok kavga eden ismi Yunus Emre aldığı cezaların yanı sıra son günlerde babalık müjdesiyle gündeme geldi. Survivor Yunus Emre eşi Beria Özden sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu açıkladı. Survivor Yunus Emre eşi Beria Özden, "Konuşmadan beklemek, iletişimsiz sesini duymadan geçirdiğim 82. gün. Her geçen gün bir yandan güçleniyorum bir yandan sabır ile bekliyorum. Güzel haberlerini almak tek dileğim. Biz zorlukları başarmak için birleştik. Güzel bir haber bile verememek çok üzücü. Bir iletişim olsa onu kendine getirebilirdim vereceğim haber ile ama çaresizlik beni de onu da geriyor. Bu zorluğu bizim için çekiyor, ailesi için çabalıyor. Dünyaların en güzel şeylerini hak ediyor pırlanta kalbi. Sözümden dönmeden bekliyorum babamız "yazdı.

SURVİVOR YUNUS EMRE NE İŞ YAPAR?

Survivor Yunus Emre ne iş yapar merak edenler için hemen söyleyelim Yunus Emre Özden ulaştırma lojistik alanında eğitim aldı. 29 Mart 1993 doğumlu olan Yunus Emre İstanbul Silivri'de doğdu. 185 boy 82 kg olan Yunus Emre Açık Öğretim Fakültesi'nde öğrenim gördü. Survivor 2022 All Star yarışmasında Gönüllüler takımında yer alan Yunus Emre Özden asıl ününe Survivor All Star 2024 yarışı ile kavuştu. Katalog çekimleri, Fashion Week çalışmalarında boy gösteren Survivor Yunus Emre Özden profesyonel olarak kick boks, güreş ve karatecilerle antrenmanlar yapıyor. MMA (Mixed Martial Arts) dövüşlerine katılan Yunus Emre Özden kısa süre önce Beria Özden ile evlendi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber