TARKAN KUANTUM 51 YENİ ALBÜM FULL DİNLE: Tarkan Yeni Albümü FULL İZLE! Tarkan Kuantum 51 Şarkıları! Tarkan Kimdir, Kaç Yaşında?

Megastar Tarkan 7 yıl aradan sonra Kuantum 51 albümü ile dinleyicilerinin karşısına çıktı. Tarkan yeni albüm Kuantum 51 dinleyenler heyecanlandı. Sevenlerinin beğenisine sunulan Tarkan yeni albüm şarkıları tek tek dinlendi. İşte Tarkan Kuantum 51 şarkıları..

Tarkan Kuantum 51 albümü hayata geçti. Megastar Tarkan’ın bir süre önce sosyal medya hesaplarından, “Bu yaz umut dolu, sevinç dolu, eğlendiğimiz, yüzümüzün güldüğü bir yaz olsun” sözleriyle duyurduğu Kuantum 51 albümü duyuruldu. Hitt Müzik etiketi ile tüm dijital müzik platformlarında eş zamanlı olarak yayınlanan Tarkan albümleri arasına Kuantum 51 albümü dahil oldu. Peki, Tarkan yeni albümü ne zaman çıkacak? İşte Tarkan yeni albüm full dinle..

TARKAN KUANTUM 51 YENİ ALBÜM

Prodüktörlüğünü Tarkan’ın yaptığı Kuantum 51 albümü yayına girdi. Daha önce sayısız hite imza atan Tarkan yeni albüm Kuantum 51 albümü İskender Paydaş, Ateş Berker Öngören, Murat Matthew Erdem, Turaç Berkay Özer, Mert Kemancı düzenlemeleri yer aldı. Evrendeki her şeyin birbirine bağlılığı ve birliği olarak tanımlanan Kuantum her şeyin enerji ve titreşimden oluştuğunu söylüyor. Kuantum bilincin daha yüksek alemlerine erişmek, farkındalığımızı genişletmek anlamına geliyor.

TARKAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

17 Ekim 1972 doğumlu şarkıcı Tarkan 52 yaşında. Tarkan Tevetoğlu 1990'ların başından itibaren Türk pop müziğinde yakaladığı başarıyı sürdürüyor. Batı Almanya'nın Renanya-Palatina eyaletindeki Alzey kasabasında doğup büyüyen Tarkan küçük yaşlardaki müzik eğitimi ardından İstanbul Plak şirketinin sahibi Mehmet Söğütoğlu ile tanışarak piyasaya adım attı. şirket ile bir albüm anlaşması imzaladı. Acayipsin Türkiye, Hepsi Senin mi, Unutmamalı, Gül Döktüm Yollarına, Kış Güneşi, Şeytan Azapta şarkılarıyla ünlendi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber