Taş Kağıt Makas Fecir Kim? Burak Yörük Kimdir, Kaç Yaşında? Burak Yörük Sevgilisi Var Mı? Burak Yörük Oynadığı Diziler

Taş Kağıt Makas dizisinde Fecir Emirkıran rolüne bürünen yakışıklı oyuncu Burak Yörük kariyeri sorgulandı. Çarşamba günlerinin merak edilen dizisi Taş Kağıt Makas Fecir Emirkıran'ı Burak Yörük sevgilisi araştırıldı. Peki, Taş Kağıt Makas Fecir kim? Burak Yörük kimdir? İşte yanıtı..

Taş Kağıt Makas dizisi yayın hayatına başladı. Kanal D çarşamba dizileri arasında yer alan Taş Kağıt Makas ilk bölümde Fecir Emirkıran rolü dikkat çekti. Londra’dan yeni gelen ve İstanbul gecelerinin hızlı ismi Fecir Emirkıran hikayesi başladı. Adına yakışır şekilde ülkeye dönen Fecir ile Kadri Palaz kavgası başladı. Kadri’nin avukatı Harun ortaya çıkınca Fecir ile savaş başladı. Peki, Taş Kağıt Makas Fecir kim? Burak Yörük kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler ve Burak Yörük oynadığı diziler..

TAŞ KAĞIT MAKAS FECİR EMİRKIRAN KİM?

28 Şubat Çarşamba günü yayına giren Taş Kağıt Makas dizisinde Fecir Emirkıran dışarıdan bakıldığında güçlü, çekici ve karizmatik biridir. Ama duygusal dalgalanmaları olan, oldukça kibirli, maço ve öfke kontrolünü sağlayamayan bir sosyopattır. Duygularını sınırların çok ötesinde yaşayan Fecir, travmatik geçmişinin yaralarını iç dünyasında yaşamaya devam ediyor. Emirkıran Grup'un başkanı olan Taş Kağıt Makas Fecir bir sosyal medya uygulamasında keşfettiği ve şarkı söyleyişinden çok etkilendiği Büşra’yla yolları kesişince hikayesi başladı.

BURAK YÖRÜK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Aslen Arnavut kökenli bir aileden gelen oyuncu Burak Yörük 26 Mayıs 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitim gören Burak Yörük, oyunculuk kariyerine 9 yaşında başladı. Çocuk yaşlardan bu yana dizilerde boy gösteren Burak Yörük 2004 yılında kariyerine başladı. Burak Yörük oynadığı diziler Biz Boşanıyoruz, 20 Dakika, Ben Onu Çok Sevdim gibi yapımlar oldu. En sevilen Burak Yörük yapımları arasında 4N1K ve 4N1K-2 filmleri oldu. Burak Yörük yeni adresi Taş Kağıt Makas dizisi oldu.

BURAK YÖRÜK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber