Taş Makas Kağıt dizisi ne zaman başlıyor, bugün mü? Taş Kağıt Makas konusu ne, oyuncuları kim? İşte ilk fragman

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Taş Kağıt Makas için geri sayım başladı. Dizinin başrollerini Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük ve Hande Ataizi gibi başarılı isimler üstleniyor. İlk tanıtımı ile izleyicilere merak uyandıran dizi, sürükleyici sahneler ve etkileyici atmosferi ile dikkat çekiyor. Peki, Taş Kağıt Makas dizisi bugün mü, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Taş Kağıt Makas Dizisi Hakkında Bilgiler:

Uğraş Güneş'in özgün senaryosuyla kaleme alınan Taş Kağıt Makas, Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise deneyimli isim Yusuf Pirhasan yer alıyor. Dizinin ilk tanıtımı izleyicilerle buluşturularak, beklentileri yükseltti.

Taş Kağıt Makas, Uğraş Güneş'in kaleminden çıkan özgün senaryosuyla ön plana çıkıyor. Dizi, haklının güçlü olmadığı, güçlünün haklı olduğu ve adaletsizliğin sorgulandığı bir hikayeyi ekrana taşıyacak. Dizide, gecekondu mahallesinde yaşayan Umut karakterinin babasının suçsuzluğunu kanıtlamak adına düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği adalet savaşı izleyiciyle buluşacak.

Taş Kağıt Makas Dizisi Yayın Tarihi:

Maalesef, Taş Kağıt Makas dizisinin yayın tarihi henüz resmi olarak açıklanmış değil. Yayın tarihi konusunda bir gelişme olduğunda, bu konuda bilgi verilecek.

Taş Kağıt Makas Dizisi Konusu ve Oyuncuları:

Dizide başrolleri Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük ve Hande Ataizi gibi önemli isimler üstleniyor. Dizi, bireysel bir hikayenin yanı sıra toplumsal bir ayna tutarak izleyicilere düşündürücü anlar yaşatmayı amaçlıyor.

Heyecanla beklenen Taş Kağıt Makas dizisinin yayın tarihi açıklandığında haberimizde yer alacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber