TEŞKİLAT 100. BÖLÜM FRAGMANI İZLE: TRT 1 Teşkilat 100 Bölüm Fragmanı! Teşkilat Yeni Bölüm Neler Olacak?

Teşkilat 100. bölüm fragmanı yayınlandı. "Yeri geldiğinde her Türk evladı, vicdanının dediğini yapar..." sözüyle ekrana gelen Teşkilat yeni bölüm Ömer ve Neslihan el ele Çetin’e yakalanınca olanlar oldu. İşte TRT 1 Teşkilat fragman 100 bölüm fragmanı..

Teşkilat 100. bölüm fragmanı yayına girdi. Her hafta pazar akşamları ekrana gelen sevilen yapım Teşkilat yeni bölüm Ömer ve Neslihan el ele Çetin’e yakalandı. Ömer bir kez daha Çetin'le karşı karşıya geldi. 17 Mart Pazar akşamı saatler 20.00 olduğunda yeni bölümüyle yayına giren Teşkilat dizisinde Ömer ve Neslihan'ın bir sonraki adımı beklenmeye başladı. Başrollerini Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer gibi isimlerin paylaştığı Teşkilat 100. bölüm fragmanı savaş başladı. İşte Teşkilat 100 bölüm fragmanı..

TEŞKİLAT 100. BÖLÜM FRAGMANI

Teşkilat 100. bölüm fragmanı 18 Mart Çanakkale Zaferi coşkusu ekrana geldi. Ömer ve Neslihan el ele Çetin’e yakalandı. Ömer bir kez daha Çetin ile karşı karşıya geldi. Ömer’in Çetin ile ilgili şüpheleri Neslihan’la arasında tartışmaya sebep oldu. Ekip, mühendisi Kambur’un elinden kurtarmayı başardı. Herkes rahat bir nefes alacakken düşmanın hain planıyla yüzleşme zamanı geldi. Teşkilat yeni bölüm Ömer ve Neslihan korumayı hedefledikleri Milli Muharip Uçak’ını görme fırsatı buldu. Ömer ve Neslihan için hayatlarının en gururlu anlarından biri yaşandı. Ne pahasına olursa olsun bu uçağı korumakta kararlı olan Ömer ve Neslihan için yeni görev başladı. Teşkilat 100. bölüm 17 Mart Pazar akşamı saat 20.00'da TRT 1 de..

SON DAKİKA HABERLERİ