Teşkilat 80 Bölüm İzle Tek Parça! TRT Teşkilat Yeni Sezon İlk Bölüm İzle

4. sezona merhaba diyen Teşkilat dizisi yeni sezon ilk bölüm geldi. Pazar günlerinin efsanesi Teşkilat yeni sezon birinci bölüm merak edenler için bir kere daha gösterime girdi. 23 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak Teşkilat 80 bölüm izle ekranı haberimizde..

TRT1'in iddialı dizisi Teşkilat yeni sezona başladı. İzleyicilerin dört gözle beklediği Teşkilat 4. sezon başladı. 22 Ekim Pazar akşamı 80. bölümüyle yayına giren Teşkilat dizisi son bölüm bir kere daha yayınlandı. 23 Ekim Pazartesi TRT1 yayın akışında yer alan Teşkilat dizisi için yapılan Teşkilat 80 bölüm izle tek parça, Teşkilat yeni sezon ilk bölüm izle, Teşkilat 80 bölüm izle, Teşkilat yeni sezon oyuncuları, Teşkilat son bölüm izle, Teşkilat yeni sezon 1 bölüm izle araştırmaları yanıt buldu. Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat hayranlarını ekran başına kilitleyen Teşkilat yeni sezon ilk bölümü haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz. İşte Teşkilat 80. bölüm..

TEŞKİLAT 80. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TEŞKİLAT 80. BÖLÜM ÖZETİ

Zehra’nın yaşadığına inanan Ömer, Mostar'dan Blagay tekkesinde Derviş Baba’nın da yardımıyla Zehra’nın peşine düştü. Ömer bu sırada elde ettiği bilgiyle Kosova’daki barış gücü komutasının Türkiye’ye geçmesi için yapılan bir toplantıyla ilgili tehlikeyi fark etti. Toplantıya yapılan saldırı sonu Balkan devletleri teşkilatının başkanı şehit düşerken Ömer’in Dışişleri Bakanlığı’nda görevli üst düzey diplomat olan Neslihan’la yolu kesişti. Neslihan verdikleri şehidin üzüntüsünü yaşarken bir anda karşısına çıkan ve onu kurtaran kişinin kim olduğunu öğrenmek için harekete geçti. Saldırının ardından Ömer tekrar Zehra’yı aramaya başladığında ise Zehra’nın öldüğü gerçeği ile yüzleşti. Derin bir yasın içine giren Ömer tekkede inzivaya çekilirken Neslihan saldırının arkasındaki yapının Şirket olduğunu öğrendi. Devlet yeniden ortaya çıkan bu derin yapıyla mücadele edilmesi için Neslihan’ın önderliğinde bir ekip kurulmasına karar verdi. Neslihan hızla çalışmalarına başlarken kuracağı ekibin başında Ömer Atmaca’nın olmasını istedi. Ömer kendisine emanet edilen sancakla İstanbul’a döndü. Kendisini öldü bilen ailesi ve sevenlerinin karşısına çıkan Ömer onlarla hasret giderdikten sonra her birinin farklı yetenekleri olan vatan sevdalılarıyla yeni bir ekip kurdu.

TEŞKİLAT 79. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Aylar süren operasyonun ardından, ekip intikam ateşiyle dolan Francis’in David Hartley’in başaramadığı planını engellemek için zorlu bir mücadeleye hazırlanır. Teşkilat, hem düşmanları alt etmek hem de bu zorlu savaşı kazanmak için gücünü ve cesaretini kullanmak zorundadır. Ömer ve Zehra, kaybettikleri yılları telafi etmek ve birlikte yeni bir başlangıç yapmanın eşiğindedir. Ancak çıktıkları bu yolda büyük bir fedakarlık yapmak zorunda kalacaklar.

TEŞKİLAT YENİ SEZON OYUNCULARI

Murat Yıldırım

Aybüke Pusat

Sarp Levendoğlu

Selin Genç

Tuğçe Açıkgöz

Gürkan Uygun

Turgut Tunçalp

Yunus Emre Yıldırımer

TEŞKİLAT DİZİSİ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ