Teşkilat 82 bölüm fragmanı izle! Teşkilat son bölüm izle youtube

4. sezonuyla ekranda fırtınalar estiren Teşkilat 82 bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezona muhteşem başlayan dizide Milorad hedefine Ömer'i alınca olanlar oldu. Yeni bölüme Ömer'in kusursuz planı damga vurdu. İşte merakla beklenen Teşkilat 82 bölüm fragmanı ekranı..

Başrollerini Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'ın paylaştığı Teşkilat dizisinde yer gök inledi. 4. sezona merhaba diyen sevilen dizi TRT1 ekranlarına döndü. Her hafta pazar günleri izleyiciyi ekran başına çivileyen sevilen dizide bu hafta neler yaşanacak merak konusu oldu. Son bölümde Milorad'ın hedefine Ömer'i aldığını görenler şaştı kaldı. 5 Kasım Pazar akşamı ekrana gelecek Teşkilat yeni bölüm özeti geldi. Teşkilat son bölüm izle youtube araştırması yapan izleyicilerin merak ettiği tüm bilgiler haberimizde. İşte Teşkilat 82 bölüm fragmanı izle ekranı..

TEŞKİLAT 82. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Teşkilat 82. bölümde Mostar köprüsündeki olayla birlikte düşman ortalığı daha da karıştırmak için harekete geçiyor. Milorad hedefine Ömer'i alıyor. Acılarını kenara bırakıp yine vatanı için mücadele veren Ömer bu meydan okumaya sessiz kalmıyor. Takımın lideri Ömer kendi bildiği yoldan gitmek için diretse de Neslihan'ın amacı sorunu yine de masada çözmek olunca daha fazla direnemiyor. En ufak bir fevriliğin daha büyük bir karmaşaya sebep olacağını bilen Neslihan ülkesini dünyaya delillerle savunmaya kararlı duruyor. 5 Kasım Pazar akşamı izleyici karşısına çıkacak Teşkilat yeni bölümde Neslihan yolun sonuna geliyor. Yeni bölümde, "Ömer Atmaca'yı mutlaka ortadan kaldırmalıyız" sözleri yankılanıyor. Ekip, Ömer ve Neslihan'ı iki farklı koldan verdiği mücadelede yalnız bırakmıyor. Daha yeni tanışmalarına rağmen birbirlerinden öğrenecek çok şey olduğunun farkına varan ekip hem vatanlarının hem de Ömer ile Neslihan'ın güvenilir dayanağı oluyor. Bundan sonrası tufan..

TEŞKİLAT YENİ SEZON OYUNCULARI

Murat Yıldırım

Aybüke Pusat

Sarp Levendoğlu

Selin Genç

Tuğçe Açıkgöz

Gürkan Uygun

Turgut Tunçalp

Yunus Emre Yıldırımer

SON DAKİKA HABERLERİ