TÖDER Türkiye Geneli TYT-AYT soruları ve cevapları açıklandı mı? TÖDER 12-13-14-15 Ocak deneme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Tüm Özel Eğitim Kurumları Derneği (TÖDER) tarafından düzenlenen sınavların ardından, adaylar şimdi cevap anahtarını ve sınav sonuçlarını öğrenmek için sabırsızlanıyor. Yapılan duyuruya göre, 15 Ocak Pazartesi günü sona eren sınavların AYT-TYT testlerine katılan adaylar, doğru cevapları ve sınav sonuçlarını TÖDER'in resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilecekler.

TÖDER tarafından yapılan açıklamaya göre, YKS-1 TYT-AYT cevap anahtarı, 16 Ocak Salı günü saat 18.00'den itibaren internet sitesinde yayınlanacak. Bu tarihten itibaren adaylar, sınavda verdikleri cevapları kontrol edebilir ve sınav performansları hakkında bilgi sahibi olabilirler.

Adaylar, TÖDER'in resmi internet sitesinden sınav sonuçlarına ve cevap anahtarına erişim sağlayabilecekler. Sınav sonuçları, AYT ve YDT testlerinden doğru-yanlış cevap sayıları ve toplam puanları içerecek şekilde sunulacak.

Deneme sınavının ardından sınav sonuçlarına ve cevap anahtarına ulaşmak isteyen adaylar, belirtilen tarihte resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber