TOKİ İndirim Kampanyası 2024 Başvuru Tarihleri: TOKİ Yüzde 25 İndirim Kampanyası Başladı Mı?

Ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği TOKİ indirim kampanyası 2024 araştırmaları yoğunlaştı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ yüzde 25 indirim kampanyasına dair detayları verdi. Peki, TOKİ indirim kampanyası başladı mı? İşte yanıtı..

Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği TOKİ indirim kampanyası 2024 detayları araştırıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ yüzde 25 indirim kampanyasını duyurdu. Ödemelerde indirim bekleyen vatandaşlar başvuru şartlarını mercek altına aldı. Arama motorlarında TOKİ indirim kampanyası 2024 ne zaman sorusuna yanıt arayanlar için son durum mesajı geldi. Peki, TOKİ indirim kampanyası başladı mı? TOKİ yüzde 25 indirim nasıl hesaplanır? İşte TOKİ indirim kampanyası 2024 son durum..

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLADI MI?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklamasında, "TOKİ güvencesiyle ev ve iş yeri sahibi olan vatandaşlarımızın yoğun talepleri üzerine ödemeleri devam eden konut ve işyerleri için % 25 oranında indirim imkanı sağlayacağız" dedi. TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başvuruları 23 Eylül ile 18 Ekim tarihleri arasında alınacak.

TOKİ YÜZDE 25 İNDİRİM BAŞVURU ŞARTLARI

-TOKİ'den 2023 yılı Haziran ayı sonuna kadar satılmış konutların sahipleri

-Geri ödeme taksitleri en geç 2023 yılı Haziran sonu itibarıyla başlamış olanlar

-Kalan taksit sayısı 12 aydan fazla olanlar başvuru yapabilecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber