TRABZONSPOR - SİVASSPOR MAÇI İLK 11 BELLİ OLDU: Trabzonspor Sivasspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Sivasspor Trabzonspor Maçı Şifresiz Mi?

Trabzonspor Sivasspor maç günü geldi. 12 Nisan Cuma günü karşı karşıya gelecek Trabzonspor Sivasspor maçı bekleyen futbolseverler için kadro belli oldu. Trabzonspor, 32. hafta maçında Sivasspor'u ağırlamak için hazırlıklarını tamamladı. Peki, Trabzonspor Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sivasspor Trabzonspor maçı şifresiz mi? İşte Trabzonspor Sivasspor muhtemel 11..

TRABZONSPOR SİVASSPOR MAÇI / Trendyol Süper Lig'de heyecan hız kesmedi. Futbol severlerin odak noktası olan 12 Nisan Cuma maç programı belli oldu. Trabzonspor ile Sivasspor kozlarını paylaşmak üzere hazırlıklarını tamamladı. Papara Park Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor Sivasspor karşılaşmasında Azizbek Turgunboev, Ali Şaşal Vural, Hakan Arslan forma giyemeyecek. Peki, Trabzonspor Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sivasspor Trabzonspor maçı şifresiz mi? İşte merak edilen Trabzonspor Sivasspor kadrosu..

TRABZONSPOR - SİVASSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor - Sivasspor maçı 12 Nisan Cuma günü oynanacak. Bu akşam saat 20:00'de karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor Sivasspor karşılaşması beIN Sports 1 ekranından canlı izlenebilecek. Taraftarların dört gözle beklediği Trabzonspor Sivasspor karşılaşmasında Azizbek Turgunboev, Ali Şaşal Vural, Hakan Arslan forma giyemeyecek. Papara Park Stadyumu'nda oynanacak olan Sivasspor Trabzonspor maç kadrosu netleşti. Süper Lig 32. hafta maçı Sivasspor Trabzonspor mücadelesinde her iki takımın da şampiyonluk parolası devam ediyor. Teknik adam değişikliğine giden iki rakip takımda Bjelica ile yollarını ayıran Karadeniz ekibi 233 günlük aranın ardından Abdullah Avcı ile yola devam kararı aldı.

SİVASSPOR - TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11

TRABZONSPOR KADROSU

Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut Güneş, Bardhi, Visca, Trezeguet, Enis

SİVASSPOR KADROSU

Nikolic, Uğur, Aaron, Camara, Achilleas, Murat, Charisis, Bartuğ, N'Jie, Rey Manaj, Koita

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber