TRT1 CANLI Kül Masalı İlk Bölüm Full İzle! Kül Masalı 1. Bölüm İzle Full HD Tek Parça! TRT1 Kül Masalı İlk Bölüm İzle Youtube Tamamı

TRT1'in merakla beklenen Kül Masalı dizisi yayın hayatına başladı. 15 Şubat Perşembe günü ekrana gelen Kül Masalı ilk bölümde Giraylı ailesinin veliahtı Arat ile yoksul ve mütevazı geçmişten gelen Özge'nin ilk görüşte aşık olup evlenmesiyle hikaye başladı. İşte Kül Masalı 1. bölüm izle full tek parça ekranı..

Kül Masalı dizisi yayın hayatına başladı. TRT1 yeni dizisi Kül Masalı oyuncuları ilk bölümde hayranlarının karşısına çıktı. Perşembe günleri ekrana gelen Kül Masalı dizisi konusu araştıran izleyicilerin odak noktası Kül Masalı 1. bölüm oldu. 15 Şubat Perşembe akşamı yayına giren Kül Masalı ilk bölüm izle ekranında Giraylı ailesinin veliahtı Arat ile yoksul ve mütevazı geçmişten gelen Özge'nin ilk görüşte aşık olup evlendi. Böylece Kül Masalı hikayesi başladı. Başrollerini Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu paylaştığı Kül Masalı 1. bölüm full izle ekranı haberimizde yerini aldı. İşte TRT1 canlı Kül Masalı 1. bölüm izle full HD tek parça ekranı..

TRT1 CANLI KÜL MASALI 1. BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KÜL MASALI 1. BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA

15 Şubat Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen Kül Masalı ilk bölümde Türkiye'nin en zengin ve köklü ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı ile yoksul ve mütevazi bir geçmişten gelen Özge karşılaşınca büyük aşkın tohumları atıldı. İlk görüşte aşık olup evlenen Özge 6 yıldır bir restoranda aşçılık yapıyor. Özge'nin Arat'ın ailesinin yaşadığı konağa gelin olarak gelmesi onu bir anda bir aşk masalından entrikalarla dolu bir dünyaya geçiş yaptırdı. Kül Masalı yeni bölümde kocasının geçmişinden gelen öfke patlamaları Özge'nin kız kardeşi Behiye'nin zenginlik ihtirası ve Arat'ın şaibeli şekilde ölen eşi Jale'nin peşini bırakmayan gölgesi her şeyi zorlaştırdı. Kül Masalı 1. bölüm izle ekranında Özge'nin bu zorlu yolculuğunu daha karmaşık hale geldi. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam 8'de Kül Masalı ilk bölümde..

KÜL MASALI OYUNCULARI

Arat Giraylı (Gökhan Alkan)

Behiye (Gizem Güneş)

Bilge (Gizem Kala)

Cemil Öz (Ushan Çakır)

Erhan Sanlı (Özgür Çevik)

Hulisi (Kahraman Sivri)

Jale Giraylı (Başak Gümülcineoğlu)

Neveser Giraylı (Hülya Darcan)

Özge Günay (Sevda Erginci)

Süreyya (Berfu Öngören)

Şahande (Handan Yıldırım)

Tufan (İlker Sami Kılıç

KÜL MASALI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kül Masalı dizisi Antalya ve Kapadokya'da çekiliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber