TÜM DÜNYA BUNU KONUŞUYOR: Kayıp Kate Middleton Nerede? İngiltere Kraliyet Ailesi Açıklama Ne Zaman? Prenses Kate Middleton Öldü Mü?

İngiltere Kraliyet Ailesi karıştı. İngiltere'de 2. Diana vakası yaşandı. Galler Prensesi Kate Middleton olayı son dakika gelişmeleri mercek altına alındı. Kayıp Prenses Kate Middleton akıbeti her geçen an daha çok merak konusu oldu. Peki, Kate Middleton nerede? Prenses Kate Middleton öldü mü? İşte yanıtı..

Kate Middleton haberleri takip eden kullanıcıların odak noktası Kate Middleton olayı oldu. Tüm Dünyanın merak ettiği Kate Middleton nerede sorusu günün en çok araştırılan başlığı oldu. İngiltere Kraliyet Ailesi yer yetinden oynadı. Galler Prensesi Kate Middleton tüm Dünyanın en çok merak ettiği isim oldu. 42 yaşındaki Prenses Kate Middleton öldü mü merak eden vatandaşlar gözlerini İngiltere Kraliyet Ailesi açıklama çevirdi. Peki, Prenses Kate kimdir? Kate Middleton nerede? Prenses Kate Middleton öldü mü? İşte yanıtı..

PRENSES KATE MIDDLETON NEREDE?

Tüm Dünya "Kate Middleton where" sorgusuna başladı. Galler Prensesi Kate Middleton akıbeti merak konusu oldu. Bilindiği üzere geçtiğimiz ocak ayının ortasında aniden hastaneye yatan Kate Middleton ameliyat olduğu söylendi. Kensington Sarayı karın bölgesinden yapılan operasyonun sebebini ya da prensesin hastalığını açıklamadı. Sadece Kate’in konuşulduğu gibi kanser olmadığı söylendi. Noel kutlaması sırasında görünen prenses Kate Middleton bir daha görünmedi. Galler Prensesi Kate'in aylardır kayıp olması birçok spekülasyonu da beraberinde getirdi. Tüm dünya İngiltere Kraliyet Ailesi açıklaması beklemeye başladı.

İNGİLTERE KRALİYET AİLESİ AÇIKLAMA NE ZAMAN?

İngiltere Kraliyet Ailesi açıklaması ne zaman henüz belli olmadı. Sosyal medyanın en çok konuştuğu Kate Middelton akıbeti henüz gizemini korurken prensesin sağlığının açıklanandan çok daha kötü olduğu ve bu nedenle halkın karşısına çıkmadığını iddia edilmeye başladı. Kimileri de Prenses'in eşi William'dan boşanacağı ve ayrılık anlaşmalarıyla meşgul olduğunu iddia etti. 2011 yılında görkemli bir düğünle evlenen Kate ve William çiftinden gelecek açıklama için nefesler tutuldu. BBC’nin logosunu siyaha çevirdiği ve İngiliz Kraliyet Ailesi’nden büyük bir açıklama beklendiği iddiaları henüz yanıt bulmadı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber