TÜRBANLI SİMGE FURKAN BÖLÜKBAŞI OLAYI NEDİR? Furkan Bölükbaşı Kimdir, Kaç Yaşında? Furkan Bölükbaşı Ne İş Yapıyor?

Sosyal medyanın en çok konuştuğu türbanlı Simge Furkan Bölükbaşı olayı merak edildi. AK Parti lehine paylaşımlarla adından söz ettiren Furkan Bölükbaşı canlı yayın detayı ortalığı karıştırdı. Peki, Furkan Bölükbaşı kimdir? Furkan Bölükbaşı neden gündem oldu? İşte yanıtı..

Sosyal medyayı çalkalayan türbanlı Simge Furkan Bölükbaşı olayı araştırılmaya başladı. Canlı yayın yaptığı sırada arama geçmişinde “TÜRBANLI SİMGE S*KSO PART2” yazan Furkan Bölükbaşı paylaşımları mercek altına alındı. Daha önce “Başörtülü general atayacağız” paylaşımı yaptığı ortaya çıkan Furkan Bölükbaşı sorgulanmaya başladı. Peki, Furkan Bölükbaşı kimdir? Furkan Bölükbaşı neden gündem oldu? İşte türbanlı Simge Furkan Bölükbaşı olayı..

TÜRBANLI SİMGE FURKAN BÖLÜKBAŞI OLAYI

Canlı yayın açan Furkan Bölükbaşı 2023 yılı Nisan ayında türbanla ilgili skandal paylaşım yapmış, "Durun daha başörtülü general atayacağız” ifadelerini kullanmıştı. Şimdi ise arama geçmişinde “TÜRBANLI SİMGE S*KSO PART2” yazan Furkan Bölükbaşı olay oldu. Canlı yayında bir süre sonra yorumları kapatan Furkan Bölükbaşı merak edildi. İktidar kanadı AK Parti lehine yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Furkan Bölükbaş, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt hakkında da söylemlerde bulunmuştu.

FURKAN BÖLÜKBAŞI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

30 Eylül 1988 doğumlu Furkan Bölükbaşı Kırıkkale Fen Lisesi'nden mezun oldu. Ardından İstanbul Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünde eğitim aldı. 2013 yılında Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı ile birlikte Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı yüksek lisans programını tamamlayan Furkan Bölükbaşı doktora eğitimini sürdürüyor. Marmara Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber