Türk Hava Yolları Sevgililer Günü Kampanyası SATIŞA ÇIKTI: THY Sevgililer Günü Kampanyası 2024 Yüzde 50 İndirimli Bilet! THY Sevgililer Günü Kampanyası Rotalar

14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi düşünen çiftlere dev öneri geldi. Türk Hava Yolları Sevgililer Günü Kampanyası ile yüzde 50 indirimli bilet dönemi geldi. Yüzde 40'a varan indirimle Sevgililer Gününü nerede geçirmek istediğinize karar verip bavul hazırlığına başlamanın tam zamanı! İşte THY sevgililer günü kampanyası 2024..

Türk Hava Yolları sevgililer günü kampanyası geldi. Bu sene çarşamba gününe denk gelen 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. En çok kullanılan havayolu şirketlerinden THY Sevgililer Günü Kampanyası ile yüzde 50 indirimli bilet imkanı verdi. Milyonların gündeminde ilk sıraya yerleşen THY indirimli bilet kampanyası tarihleri belli oldu. 12 Şubat ile 16 Şubat 2024 tarihleri aralığında satın alınan tüm biletlerle yüzde 40'a varan indirim sizleri bekliyor. THY sevgililer günü kampanyası 2024 kaçırmayın. Peki, THY sevgililer günü kampanyası nasıl kullanılır? İşte yanıtı..

TÜRK HAVA YOLLARI SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYASI

14 Şubat Sevgililer Günü hediye önerisi düşünen vatandaşlara en özel yolculuk fikri geldi. Türkiye’den kampanya dahilindeki tüm rotalara yapılacak indirim yapılacak. 2 kişilik Economy ve Business Class uçuş aramalarında sistem tarafından indirim uygulanmış ücretler gösterilecek. Biletini 12 Şubat ile 16 Şubat 2024 tarihleri arasında satın alan yolcuların faydalanabileceği Türk Hava Yolları Sevgililer Günü kampanyası seyahat dönemi 12 Şubat ile 31 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak.

THY SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYASI 2024 ŞARTLARI

-Kampanya 12 Şubat 2024 – 16 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen ve seyahat tarihi 12 Şubat 2024 – 31 Mart 2024 arasında olan gidiş dönüş biletler için geçerlidir.

-2 kişi için alınacak biletlerde toplam ücret üzerinden en fazla yüzde 50 oranında indirim verilecektir.

-Türkiye ve Kıbrıs Ercan Havalimanı çıkışlı belirtilen destinasyonlar varışlı uçuşlarda geçerlidir.

-İstanbul dışındaki noktalardan yapılan uçuşlarda vergi hariç ücrete 80 USD, Ankara ve İzmir çıkışlı noktalar için vergi hariç ücrete 50 USD eklenir.

-Kampanya gidiş dönüş Economy ve Business Class uçuşlarda geçerlidir.

-Kampanya U ve J sınıfı sınırlı sayıda bilet için geçerlidir.

-İndirimler yalnızca aynı PNR’da 2 yetişkin yolcu olduğunda geçerli olacaktır.

-PNR’daki 2 kişiden birinin yetişkin olmaması durumunda ilgili yolcu yetişkin yolcu gibi işlem görecektir.

-Kampanya kapsamında alınan biletler iade edilemez.

-Değişiklik yapılması durumunda bilet sınıfının ücret kuralları geçerlidir.

-Kampanya kapsamında alınan Economy sınıfı biletler Business Class’a yükseltilemez.

-Kampanya, Türk Hava Yolları online kanalları, satış ofisleri, çağrı merkezi ve acenteler dahil olmak üzere tüm satış kanallarında geçerlidir.

-Maksimum kalış süresi 8 gündür.

-İlgili parkurların bagaj kuralları geçerli olacaktır.

-Kampanya kapsamında sunulan bilet ücretlerine havalimanı vergileri, hizmet bedeli ve akaryakıt harçları dahildir.

-İlgili kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir.

-Türk Hava Yolları herhangi bir kural ihlali tespit edilmesi durumunda ilgililer hakkında hukuki işlem başlatma hakkını saklı tutar.

-Türk Hava Yolları kampanya kural ve koşullarını, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme, kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

TÜRK HAVA YOLLARI SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYASI BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber