TÜRKİYE AİLE DESTEK PROGRAMI BİTİŞ TARİHİ 2024: Aile Destek Uzatıldı Mı? Temmuz Ayı Aile Destek Ödemesi Ne Zaman Yatacak?

Aile destek parası alan hak sahipleri ödemelere odaklandı. 850 ile 1250 TL arasında değişen tutarlarda olan aile destek parası bitiş tarihi merak konusu oldu. Her ayın 15'inden sonra hesaplara yatırılan aile destek ödemeleri son tarih belli oldu. Peki, aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? Türkiye aile destek programı ne zaman bitecek? İşte yanıtı..

Temmuz ayına girişle birlikte gözler aile destek ödemelerine çevrildi. Aile Destek Programı son tarih merak konusu oldu. Sosyal yardım alan binlerce vatandaş temmuz ayında ödeme yapılıp yapılmayacağını sorguladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aile destek uzatılacak mı merak edenler için yanıt geldi. Peki, aile destek uzatıldı mı 2024? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? İşte merak edilenler..

AİLE DESTEK UZATILACAK MI TEMMUZ?

Türkiye aile destek programı ne zaman bitecek 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2024 yılı Haziran ayında yapıldı. 16-17-18-19 Haziran günlerine denk gelen Kurban Bayramı öncesi haziran ayı aile destekleri yatırıldı. Haziran ayı ödemeleri ardından hak sahipleri temmuz ayında son kez ödeme alacak.

TÜRKİYE AİLE DESTEK PROGRAMI NE ZAMAN BİTECEK?

Türkiye aile destek programı ne zaman bitecek temmuz ayında uzatma gelmezse sona erecek. 850 ile 1250 TL arasında değişen tutarlarda olmak üzere en fazla 12 ay süreyle Aile Destek Programı ödemesi yapılacak. 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi Haziran ayı için olacak ve bu dönemin ödemesi Temmuz ayında gerçekleştirilip aile destek programı sona erecek. Aile destek programı uzatılmazsa ödemeler Temmuz 2024 tarihinde sona erecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber