TÜRKİYE AVUSTURYA MAÇI İLK 11 BELLİ OLDU: Türkiye Avusturya Maçı Ne Zaman? Türkiye Avusturya Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

A Milli Futbol Takımımız ile Avusturya karşılaşması için nefesler tutuldu. EURO 2024 öncesi hazırlık maçında karşı karşıya gelecek olan Türkiye - Avusturya maçı ilk 11 araştırılmaya başladı. Peki, Türkiye Avusturya maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte yanıtı..

Türkiye Avusturya maçı ilk 11 belli oldu. Futbol tutkunlarının dört gözle beklediği Avusturya Türkiye maçı hangi kanalda sorgulanmaya başladı. A Milli Futbol Takımı Türkiye, EURO 2024 öncesinde hazırlık maçı için hazırlıklarını tamamladı. Avusturya ile karşı karşıya gelecek olan Türkiye kadrosu netleşti. Peki, Türkiye Avusturya maçı ne zaman? Türkiye Avusturya maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte merak edilenler..

TÜRKİYE AVUSTURYA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye Avusturya maçı saat kaçta 26 Mart Salı günü oynanacak olan Avusturya - Türkiye maçı saat 22.45'te başlayacak. Milyonlarca spor severin iple çektiği Avusturya - Türkiye maçı Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda oynanacak. Türkiye Avusturya maçı hakemi Daniele Chiffi yönetecek. Türkiye vs Avusturya karşılaşması TRT Spor ekranında canlı yayınlanacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ilk 11'ini belirledi. Arda Güler ilk defa kadroda yer aldı.

TÜRKİYE AVUSTURYA MAÇI İLK 11

TÜRKİYE: Uğurcan, Mert, Merih, Abdülkerim, Cenk, Salih, Hakan, Barış Alper, Abdülkadir, Arda Güler, Yusuf

AVUSTURYA: Pentz, Lainer, Querfeld, Danso, Mwene, Seiwald, Grillitsch, Laimer, Baumgartner, Sabitzer, Weimann

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber