TUS SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI PDF 2024 TAMAMI GÜNCEL: ÖSYM 2024 TUS Soru Cevap

TUS soru kitapçığı ve cevap anahtarı kitapçığı sorgulamaları hızlandı. Binlerce adayın gündeminde ilk sırada yer alan TUS cevap anahtarı adayların erişimine açıldı. Çoktan seçmeli soruların yer aldığı TUS sınavı sonuçları beklenmeye başladı. Peki, TUS sınav soruları ve cevapları nereden bakılır? İşte 2024 TUS soruları ve cevap anahtarı PDF ekranı..

2024 TUS 2. Dönem Sınavı ile 2024 STS Tıp Doktorluğu 2. dönem sınavı soruları ve cevapları merak edildi. 18 Ağustos Pazar günü yapılan ÖSYM TUS sınavına giren adaylar sınavın ardından soru ve cevapları sorguladı. Çoktan seçmeli soruların yer aldığı Mesleki Bilgi Sınavında adaylar iki testin her birindeki sorulara verdikleri doğru ve yanlış cevaplarını öğrendi. Peki, TUS sınav soruları nereden bakılır? İşte 2024 TUS soruları ve cevap anahtarı PDF ekranı..

TUS SORU VE CEVAPLARI PDF 2024

Adayların beklediği 2024 TUS 2. Dönem Sınavı ile 2024-STS Tıp Doktorluğu 2. Dönem Sınavı soru kitapçığı erişime açıldı. ÖSYM açıklamasında STS Tıp Doktorluğu 2. Dönem temel soru kitapçığı ile cevap anahtarının yayınlandı. TUS sınavına giren adaylar Temel Soru Kitapçığı diziliminde yer alan sınav sorularının tamamına ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden öğrenebilecek. Adaylar sisteme T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişim sağlayacak. TUS soru kitapçığı ve cevap anahtarı 28 Ağustos 2024 saat 23.59 tarihine kadar bakılabilecek.

ÖSYM TUS SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber