ULUSAL STAJ PROGRAMI SONUÇLARI 2024: USP Sonuçları Açıklandı Mı? Ulusal Staj Programı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Binlerce öğrencinin kariyer planını şekillendiren Ulusal Staj Programı (USP) sonuçları beklenmeye başladı. 28 Aralık – 10 Mart tarihleri arasında başvurularını tamamlayan adaylar Ulusal Staj Programı sonuç sistemine odaklandı. Peki, Ulusal Staj Programı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? İşte yanıtı..

Ulusal Staj Programı sonuçları araştırması yapan binlerce aday bekleyişe geçti. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından yürütülen Ulusal Staj Programı (USP) başvuru işlemleri sona erdi. Başvuruların tamamlanmasıyla gözler sonuç ekranına çevrildi. Binlerce aday Ulusal Staj Programı ne zaman açıklanacak sorgusuna başladı. 28 Aralık - 10 Mart tarihleri arasında alınan USP başvuru sonuçları açıklandı mı belli oldu. Peki, Ulusal Staj Programı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? İşte yanıtı..

ULUSAL STAJ PROGRAMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024?

Ulusal Staj Programı sonuçları ne zaman açıklanacak merak eden adaylar için hemen söyleyelim ki sonuç ekranına erişim tarihi henüz açıklanmadı. Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından belge kontrolü ve değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından duyurulacak.

ULUSAL STAJ PROGRAMI KİMLER BAŞVURABİLİR?

-Türkiye, KKTC ve yurt dışında üniversitelerde eğitimine devam eden ve not ortalaması 4 üzerinden en az 2 (diğer sistemlerde dengi) olan

-Örgün eğitim veren lisans programlarının 2., 3. veya 4. sınıf öğrencileri (tıp fakültesi ve öğretmenlik bölümleri hariç)

-Örgün eğitim veren ön lisans programlarının 1. veya 2. sınıf öğrencileri

-Yurt dışındaki üniversitelerde, not ortalaması 4 üzerinden en az 2 (diğer sistemlerde dengi) olan yüksek lisans/doktora eğitimine devam eden Türk Vatandaşı veya Mavi Kart sahibi öğrenciler

-Genel not ortalamaları henüz netleşmemiş olduğu için, başvuru döneminde ön lisans 1. sınıf öğrencilerinden bu şart aranmamaktadır. Staj tarihinde not ortalamasının 4 üzerinden en az 2 (diğer sistemlerde dengi) olması isteniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber