VALORANT GECE PAZARI ÇIKIŞ TARİHİ TEMMUZ 2024: Valorant Gece Pazarı Ne Zaman Gelecek? Valorant Gece Pazarı Temmuz Tarihi

Son dönemin en popüler oyunu Valorant Gece Pazarı çıkış tarihi merak konusu oldu. İndirimli silah kaplamaları satın almasına imkan veren Valorant Gece Pazarı ile oyunculara yeni deneyimler sunuldu. Temmuz ayının bitmesine sayılı gün kala Valorant Gece Pazarı ne zaman gelecek sorgulandı. İşte yanıtı..

Riot Games popüler oyunu Valorant Gece Pazarı için geri sayıma geçildi. İndirimli silah kaplamaları satın alan oyuncuların beklediği Valorant Gece Pazarı yeni seçenekleriyle geldi. Tarzlara göre değişen oyuncu içeriklerinde silah kaplaması ve her oyuncuya özel teklifler geldi. Her iki ayda bir gelen Valorant Gece Pazarı en son mayıs ayında yapıldı. Peki, Valorant Gece Pazarı ne zaman gelecek? Valorant Gece Pazarı temmuz ne zaman? İşte yanıtı..

VALORANT GECE PAZARI NE ZAMAN GELECEK?

Valorant Gece Pazarı 8-9 Ağustos günleri gelecek. İki ayda bir gelen Valorant gece pazarı ağustos ayında oyuncuların kullanımına açılacak. Gece Pazarı 8-9 Ağustos 2024 tarihlerinde oyuna eklenmesi bekleniyor. Valorant silah kaplamalarına oyun severlerin daha ucuz yoldan ulaşması için gece pazarı açılacak. Kullanıcılar yapılan indirimlerin ardından daha ucuza silah kaplamalarına sahip oluyor. Valorant Gece Pazarı oyunun açılış ekranının sağ üst köşesinde yer alıyor. Simgeye tıklayarak ve kartları çevirerek hangi skinleri indirimli olarak alabileceğinizi görebilirsiniz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber