Van Büyükşehir Belediye Başkanı Kim Oldu? Van Büyükşehir Başkanı Hangi Partiden? 31 Mart Van Yerel Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimleri sonuçları dört gözle bekleyen vatandaşlar son duruma odaklandı. Türkiye'nin 81 ilinde yeni başkanlar göreve başlamak için geri sayıma geçti. Peki, Van Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu? Van Büyükşehir Başkanı hangi partiden? İşte yanıtı..

Tüm Türkiye 31 Mart Pazar gününe odaklandı. Her 5 yılda bir yapılan Mahalli İdareler Seçimleri bir kez daha geldi. Bu yıl 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçim sürecinde tüm gözler sonuçlara çevrildi. Hem büyükşehir hem de belediyelerin yeni başkanları araştırılmaya başladı. Bu noktada yeni Van Büyükşehir Belediye başkanı kim oldu araştırılmaya başladı. Peki, Van Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu? Van Büyükşehir Başkanı hangi partiden? İşte 31 Mart Van yerel seçim sonuçları..

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLDU?

Van Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu DEM Parti adayı Abdullah Zeydan oldu. Türkiye'nin 81 noktasında 31 Mart Pazar günü belli olan Van seçim sonuçları için nefesler tutuldu.

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HANGİ PARTİDEN?

31 Mart Van yerel seçim sonuçları şöyle; Van DEM Parti adayı Abdullah Zeydan % 55,24 oy alarak yeni belediye başkanı oldu. Van AK Parti adayı Abdulahat Arvas ise % 27,50 oy alarak ikinci oldu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber