VİKİNGUR VE SHAMROCK ROVERS maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Vikingur ve Shamrock Rovers karşı karşıya geliyor. Maçı takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. Vikingur ve Shamrock Rovers maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

Vikingur, son dönemde hem hücumda hem de savunmada dengeli bir performans sergileyen bir takım. Özellikle ev sahibi avantajını kullanarak etkili olma potansiyeline sahipler. Takım, kendi sahasında gol yollarında başarılı ve savunmada da dirençli bir görüntü çiziyor.

Shamrock Rovers ise, son maçlarda istikrarsız performans sergilemiş olsa da tehlikeli bir rakip. Deplasmanda oynayacak olmalarına rağmen, sahip oldukları deneyim ve yetenekli oyuncularla rakip savunmayı zorlayabilirler. Özellikle kontra ataklarda etkili olabilirler.

Bu maçta Vikingur'un ev sahibi avantajını kullanarak daha baskın bir oyun sergilemesi bekleniyor. Shamrock Rovers ise disiplinli savunma yaparak ve kontra ataklarla gol arayacak. Maçın dengeli ve çekişmeli geçmesi muhtemel, ancak Vikingur'un ev sahibi avantajıyla bir adım önde olduğunu söyleyebiliriz.

VİKİNGUR VE SHAMROCK ROVERS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Futbol heyecanı Vikingur ve Shamrock Rovers maçıyla devam ediyor Vikingur ve Shamrock Rovers Karşılaşması 21.45 ’te yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11’LER:

VİKİNGUR

Ingvar Jonsson, Gunnar Vatnhamar, Nikolaj Hansen, Oliver Ekroth, Danijel Dejan Djuric, Jon Fjoluson, Valdimar Ingimundarson, Erlingur Agnarsson, Pablo Punyed, Matthias Vilhjalmsson, Karl Fridleifur Gunnarsson.

SHAMROCK ROVERS

Leon Pöhls, Sean Hoare, Trevor Clarke, Roberto Lopes, Dylan Watts, Aaron McEneff, Darragh Nugent, Gary O'Neill, Jack Byrne, Joshua Honohan, Johnny Kenny

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber