VOLKAN DEMİREL ZEYNEP DEMİREL BOŞANMA BOMBASI PATLADI! Hatayspor Ardından 14 Yıllık Evliliği De Noktalandı! 6 Şubat Depreminden Sonra..

Volkan Demirel Zeynep Demirel boşanma hadisesi patlak verdi. Ardı ardına gelen boşanma haberlerine Volkan Demirel Zeynep Demirel çifti de dahil oldu. Atakaş Hatayspor ile yollarını ayıran Volkan Demirel 14 yıllık eşi Zeynep Demirel ile de yolları ayırma kararı aldı. Peki, Volkan Demirel Zeynep Demirel neden boşanıyor? Volkan Demirel kimdir? İşte yanıtı..

Volkan Demirel Zeynep Demirel boşanma bombası patladı. Türk halkının sevdiği isimlerden Volkan Demirel Zeynep Sever çiftinden üzen haber geldi. Magazin dünyasının örnek çiftlerinden olan Volkan Demirel Zeynep Demirel evliliklerini noktalama kararı aldı. 2009 Miss Belçika güzellik yarışması birincisi Zeynep Sever ile 2010 yılında nikah masasına oturan eski kaleci Volkan Demirel ayrılığı duyuldu. Peki, Volkan Demirel Zeynep Sever boşandı mı, neden boşanıyor? Volkan Demirel kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar..

VOLKAN DEMİREL ZEYNEP DEMİREL BOŞANMA

2010 yılından bu yana mutlu evliliklerine devam eden Volkan Demirel Zeynep Demirel çifti ayrılık kararı aldı. Yade ve Yeda isimli iki kız çocukları olan Volkan Demirel Zeynep Demirel neden boşanıyor merak eden hayranları araştırmalara başladı. Geçtiğimiz günlerde teknik direktörü olan Atakaş Hatayspor ile yolları ayıran Volkan Demirel şimdi de 14 yıllık eşi Zeynep Demirel ile arası bozuldu. Sabah gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt iddialarına göre daha önce boşanma kararı alan Zeynep Demirel, 6 Şubat depremleri ardından bir süre bekledi ancak sorunları düzelmeyince boşanma işlemlerini tekrar başlattı.

VOLKAN DEMİREL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

27 Ekim 1981 İstanbul doğumlu Volkan Demirel 2010 yılında Zeynep Kübra Sever ile evlendi. Artvin Şavşatlı olan Volkan Demirel 2000 – 2001 sezonunda Kartalspor'da oynadı. 2002-2003 futbol sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Volkan Demirel Fenerbahçe'de ilk resmi maçına 2003'te oynanan Fenerbahçe – Samsunspor Turkcell Süper Lig maçı ile çıktı. 4 Mart 2008 tarihinde oynanan Sevilla – Fenerbahçe maçında yediği 2 hatalı golden sonra kurtardığı 3 penaltıyla maça damgasını vurdu. Futbol kariyerini noktalayan Volkan Demirel Atakaş Hatayspor teknik direktörlüğünü yaptı. 43 yaşındaki Volkan Demirel Atakaş Hatayspor ile yolları ayırdı.

VOLKAN DEMİREL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber