WATTPAD ERİŞİM YASAĞI SON DURUM: Wattpad Açıldı Mı? Wattpad Ne Zaman Açılacak? Wattpad Erişim Yasağı Bitti Mi?

Türkiye’de son günlerde yasaklılar kervanında yer alan Wattpad erişim yasağı son durum merak edildi. Büyük bir kitle tarafından takip edilen Wattpad erişimi ne zaman açılacak merak konusu oldu. 12 Ağustos Pazartesi günü son açıklama geldi. Peki, Wattpad açıldı mı? Wattpad ne zaman açılacak? İşte yanıtı..

Wattpad ne zaman açılacak merak eden vatandaşlar son duruma odaklandı. Türkiye’de özellikle gençler arasında büyük ilgi gören Wattpad geçtiğimiz günlerde mahkeme kararıyla erişime kapatıldı. Ankara 10. Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen kararın ardından erişime kapatılan Wattpad tekrar açılacak mı merak konusu oldu. Kullanıcılarla ücretsiz makale, hikaye ve şiirler paylaşımı yapan Wattpad son durum belli oldu. Peki, Wattpad açıldı mı? Wattpad ne zaman açılacak? İşte yanıtı..

WATTPAD NE ZAMAN AÇILACAK?

12 Temmuz 2024 tarihli mahkeme kararıyla Türkiye’de erişime engellenen Wattpad henüz açılmadı. Platform, Ankara 10. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından verilen karar kapsamında erişime kapatıldı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) açıklamasında, "wattpad.com, 12/07/2024 tarihli ve 2024/6507 D.İş sayılı Ankara 10. Sulh Ceza Hâkimliği kararıyla erişime engellenmiştir" denildi. Wattpad erişime henüz açılmadı ve ne zaman açılacağı bilinmiyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber