Wednesday 2. sezon çıktı mı, ne zaman çıkacak? NETFLİX Wednesday 2024 yeni sezon konusu, oyuncu kadrosu!

Netflix'in büyük beğeni toplayan dizisi "Wednesday", Charles Addams'ın unutulmaz karakterlerinden ilham alarak izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. İlk sezonuyla dikkat çeken ve Jenna Ortega'nın başrolde olduğu dizi, 2024 yılında izleyicisiyle buluşacak olan 2. sezonuyla merakla bekleniyor. İşte, "Wednesday" dizisinin yeni sezonu hakkında bilinenler:

2. SEZON ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI!

Heyecanla beklenen "Wednesday" dizisinin 2. sezon çekimleri Eylül 2021'de başlayıp Mart 2022'de tamamlandı. Uzun bir bekleyişin ardından çekimlerin tamamlanması, dizi tutkunlarını sevindirdi.

YENİ SEZON NE ZAMAN?

Netflix'in resmi açıklama yapana kadar dizinin 2. sezonunun çıkış tarihi belirsizliğini koruyor. Ancak platformun resmi sitesinde "Müjde: Yeni sezon yolda!" ibaresiyle 8 bölüm olarak yayınlanacak olan yeni sezonun hazırlandığı doğrulandı. Dizi severler, heyecanla yeni sezonun yayınlanacağı tarihi beklemeye devam ediyor.

2. SEZONUN KONUSU

Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da yapımcılar, yeni sezonun odak noktasının Wednesday Addams karakterinin büyüme süreci ve daha derinlemesine hikayeler olacağını açıkladı. Dizi, Wednesday'in dünyayı siyah beyaz gördüğü ve gri tonlarını keşfettiği bir kızın hikayesini anlatıyor. Ayrıca, karakterin ilişkileri ve arkadaşlıkları üzerinden yaşayacağı zorluklar da 2. sezonda izleyiciyle buluşacak.

OYUNCULAR VE KARAKTERLER

"Diziye Hangi Karakterler Katılacak?" sorusu da merak edilen konulardan biri. 2. sezonda Emma Myers'ın canlandırdığı Enid Sinclair, Joy Sunday'nin canlandırdığı Bianca Barclay, George Farmer'ın canlandırdığı Ajax Pertropolus, Naomi J Ogawa'nın canlandırdığı Yoko Tanaka, Jamie McShane'in canlandırdığı Şerif Donovan Galpin, Luis Guzmán'ın canlandırdığı Gomez Addams, Isaac Ordonez'in canlandırdığı Pugsley Addams, Fred Armisen'in canlandırdığı Fester Amca gibi yeni karakterler kadroya katılacak.

FRAGMAN YAYINLANDI

Dizi severleri heyecanlandıran bir diğer gelişme de 6 Ocak 2023 tarihinde yayınlanan 2. fragman oldu. Yeni sezonun hangi sürprizleri içereceğini ve Wednesday'in macerasının nasıl devam edeceğini gösteren fragman, izleyiciler arasında büyük bir heyecan yarattı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber