Wednesday 2. sezon ne zaman başlıyor? Wednesday yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Dijital medya platformlarında 2022'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Wednesday'in yeni sezonu, Amerikalı yönetmen Tim Burton imzasıyla çekiliyor. Yayınlanan yeni fragmanla birlikte hayranlar, Wednesday 2. sezonunun ne zaman başlayacağını merak ediyor.

Wednesday 2. Sezon Çıkış Tarihi Ne Zaman? Wednesday dizisi, ilk haftasında 350 milyon saate yakın izlenme sayısına ulaşarak büyük bir başarı elde etmişti. İlk sezonun 22 Kasım 2022 tarihinde yayınlanmasıyla büyük bir hayran kitlesi edinen dizi, Jenna Ortega'nın başrolde olduğu komedi ve korku türündeki harmanıyla dikkat çekiyor.

İlk sezonun ardından merakla beklenen Wednesday 2. sezonunun çıkış tarihi netlik kazanmadı. Ancak, 6 Ocak 2023 tarihinde yayınlanan 2. fragman, heyecanı daha da artırdı. İddialara göre, yeni sezonun hayranlarla buluşması 2024 yılının sonlarına doğru gerçekleşecek.

Wednesday Dizisi Konusu Ne? Wednesday, psişik yeteneklerini geliştirme, kasabadaki korkunç cinayet serisini durdurma ve 25 yıl önce kaybolan ebeveynlerinin ardındaki doğaüstü gizemi çözme çabalarını içeren bir hikayeye odaklanıyor. Nevermore Akademisi'nde geçen dizi, kahramanımız Wednesday'in bu yetenekleri geliştirmeye çalışırken karşılaştığı zorlukları ve akademideki diğer genç kızlarla olan ilişkilerini konu alıyor. Komedi ve korku unsurlarını başarıyla harmanlayan Wednesday, izleyicilerini büyülü bir dünyaya davet ediyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber