WHATSAPP KAPANACAK MI 2024? Whatsapp Ne Zaman Kapanacak? Whatsapp Erişim Engeli Var Mı?

Son dönemde milyonları ayağa kaldıran Instagram erişim engeli ardından bir sonraki adım sanal oyunlar oldu. Sosyal medya platformları arasında en çok ziyaret edilen Instagram'a girişler engellendi. Bu noktada vatandaşlar gözlerini WhatsApp uygulamasına çevirdi. Peki, Whatsapp kapanacak mı 2024? İşte yanıtı..

Türkiye'de sosyal medya platformlarına getirilen erişim engeli kararı kullanıcıları harekete geçirdi. En çok kullanan sosyal medya platformu Instagram BTK tarafından erişim engeli aldı. Günlerdir erişim yasağı olan Instagram ardından Whatsapp kapanacak mı 2024 sorgulanmaya başladı. Dünya çapında kullanılan anlık mesajlaşma, arama ve haberleşme uygulaması WhatsApp erişim engeli var mı merak edildi. Peki, Whatsapp ne zaman kapanacak? İşte yanıtı..

WHATSAPP KAPANACAK MI 2024?

Whatsapp kapanacak mı henüz böyle bir resmi açıklama yok. Instagram'ın hala erişime açılmadığı Türkiye'de WhatsApp'ın kapatılacağı konuşulmaya başladı ancak resmi bir açıklama yok. Dünya çapında büyük öneme sahip olan WhatsApp kullanıcıları oldukça endişeli olsa da henüz platformun kapanmasıyla ilgili somut bir açıklama yapılmadı. Bilindiği üzere Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) kararı gereği Instagram katalog suçlara aykırı hareket ettiği sebebiyle erişim engeli aldı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber