Yaban Çiçekleri Kılıç Kim? Akın Akınözü Kimdir, Kaç Yaşında? Akın Akınözü Hangi Dizilerde Oynadı? Akın Akınözü Evli Mi?

ATV yeni dizi Yaban Çiçekleri hikayesi başladı. 25 Mart Pazartesi günü yayına giren Yaban Çiçekleri dizisinde Kılıç Tütüncü ile Ela'nın aşkı başladı. Peki, Yaban Çiçekleri Kılıç kim? Akın Akınözü kaç yaşında? İşte yanıtı..

25 Mart Pazartesi günü yayına giren Yaban Çiçekleri ilk bölüm beklenmeye başladı. İzleyicilerin merakla beklediği Yaban Çiçekleri dizisinde Akın Akınözü sahneleri merak konusu oldu. Kadrosunda Aslıhan Malbora, Büşra Pekin ve Serhat Teoman gibi isimlerin bulunyer aldığı Yaban Çiçekleri dizisinde Kılıç Tütüncü karakterinin hikayesi başladı. Peki, Yaban Çiçekleri Kılıç kim? Akın Akınözü kimdir, kaç yaşında? Akın Akınözü hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilen Akın Akınözü dizileri..

YABAN ÇİÇEKLERİ KILIÇ KİM?

Yaban Çiçekleri dizisinde Kılıç Tütüncü kasabasında güçlü ve mutlu olmayı seven biridir. Oldukça çekici, esprili ve dinamik bir adam olan Kılıç Tütüncü tüm enerjisiyle tam bir alfa erkeği. İş konusunda aşırı hırslı ve ayrıntıcı olan Kılıç Tütüncü iyi bir iş insanıdır. Çevresine karşı çok yardımseverdir.

AKIN AKINÖZÜ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

22 Eylül 1990 Ankara doğumlu Akın Akınözü, Kaliforniya Üniversitesinde okudu. Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında eğitim alan Akın Akınözü oyunculuk dersleri aldı. 2014 yılında Azrail sinema filmiyle kariyerine adım atan Akın Akınözü ,Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ilk kez televizyon ekranlarına çıktı. Asıl ününe Hercai dizisinde Miran karakteriyle kavuşan Akın Akınözü 1.80 metre boyunda, 76 kilo ve Oğlak burcudur.

AKIN AKINÖZÜ OYNADIĞI DİZİLER

2015 Muhteşem Yüzyıl / Kösem İvan Ali

2016 Arkadaşlar İyidir / Yunus Çağlayan

2017-2018 Aslan Ailem / Murat Aslan

2017-2018 Payitaht: Abdülhamid / Ömer

2019- Hercai / Miran Aslanbey

AKIN AKINÖZÜ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber