Yabani 18 Bölüm Full İzle KESİNTİSİZ! Yabani Son Bölüm 18 Bölüm FULL İZLE! Fox Yabani Son Bölümünü Canlı İzle Youtube Tek Parça

Alaz'ı artık resmen düşman ilan eden Yaman Ali hem kendisini hem de gerçek babası Güven'i tehlikeye soktu. 16 Ocak Salı günü ekrana gelen Yabani 18 bölüm izle ekranı geldi. Güven oğlu ile birlikte yeni bir hayata başlayabilecek mi merak konusu oldu. İşte Fox TV Yabani 18 bölüm full izle ekranı..

Her hafta salı günleri ekrana gelen Yabani dizisi yeni bölüm zamanı geldi. 16 Ocak Salı günü Fox TV yayın akışı listesinde yer alan Yabani 18. bölüm zamanı geldi. 16 Ocak Salı akşamı saatler 20.00 olduğunda yeni bölümü yayınlanan Yabani dizisinde Yaman’ın kurduğu oyun ile Serhan’ın bütün mağduriyet senaryoları sona erdi. Serhan, Neslihan’ı elinde tutmak için saldırganlaşmaya başladı. Son hamlelerini hesaplamak zorunda kalan Yaman ve Rüya’yı öldürmeye kalkanın Alaz olduğu ortaya çıkınca olanlar oldu. Serhan'ın oğlunu korumak uğruna bu gerçeği örtbas etmeye çalıştığını öğrenen Şebnem ve Metin tüm dengeleri değiştirdi. Şebnem bu zamana kadar aldığı tüm kararları sorgulamaya başladı. Yabani son bölüm 18 bölüm full izle ekranı geldi. Rüya, annesiyle babasının hakiki bir şekilde bağlandıklarını artık görmeye başladı. Peki, Yabani yeni bölüm neler olacak? İşte Yabani 18 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

YABANİ 18 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

YABANİ 18 BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA

16 Ocak Salı akşamı saatler 20.00 olduğunda yayına giren Yabani 18 bölüm izle ekranında restler çekildi. Yaman’ın kurduğu oyun sayesinde Serhan’ın bütün mağduriyet senaryoları hiç haline geldi. Serhan, Neslihan’ı elinde tutmak için saldırganca son hamlelerini hesaplamak zorunda kaldı. Yaman ve Rüya’yı öldürmeye kalkanın Alaz olduğu ortaya çıktı. Serhan'ın oğlunu korumak uğruna bu gerçeği örtbas etmeye çalıştığını öğrenen Şebnem ve Metin tüm dengeleri değiştirdi. Şebnem bu zamana kadar aldığı tüm kararları sorgulamaya başladı. Rüya, annesiyle babasının hakiki bir şekilde bağlandıklarını artık görmeye başladı.

YABANİ 18 BÖLÜM FULL İZLE

Neslihan’ın önündeyse iki yol açıldı. Ya Serhan’ın son koz olarak önüne sürdüğü şantaja boyun eğecek ya da sıkıştırıldığı köşeden Yaman’ın yardımıyla çıkacak. İpleri eline alıp çocuklarını Serhan’a kaptırmamak için savaşmaya başladı. Alaz yaşananlardan dolayı en çok Asi’ye karşı pişmanlık duydu. Nefretle beslenen aşkları, onlar fark etmese bile daha da büyüdü. Asi'nin bıçakladığı Alaz, Güven’in elinde can çekişmeye başladı. Dört bir yandan köşeye sıkışan Serhan’ın öfkesinin tek odağı yine Yaman’la babası oldu. Onun kini, Alaz ile Yaman arasındaki düşmanlığı da harlayınca olanlar oldu. İçlerinden biri her şeyini kaybetmek üzere. Peki, kaybeden kim olacak? Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Yabani 18. bölümde.

YABANİ DİZİ OYUNCULARI

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Serdar Yeğin, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, Şebnem Hassanisoughi, Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan

SON DAKİKA HABERLERİ