YABANİ 2. SEZON FRAGMANI FULL İZLE: Now TV Yabani Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Yabani Rüya Öldü Mü?

36. bölümüyle sezonu noktalayan Yabani dizisinde 2. sezon heyecanı başladı. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Yabani 2. sezon fragmanı yayınlandı. Rüya ile Yaman'ın en mutlu gecesi kana bulandı. Yabani yeni sezon ne zaman başlayacak merak edildi. İşte Yabani 2. sezon fragmanı..

Now TV'nin her hafta cumartesi günleri izleyiciyle buluşan dizisi Yabani yeni sezon beklenmeye başladı. Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur gibi isimlerin paylaştığı Yabani 2. sezon fragmanı yayınlandı. 36. bölümüyle ilk sezonu noktalayan Yabani dizisinde yeni fragman sahneleri izleyicilerin Rüya öldü mü sorusunu beraberinde getirdi. Peki, Yabani dizisi ne zaman başlayacak? İşte Yabani yeni sezon fragmanı..

YABANİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yabani ne zaman başlıyor sevilen yapımın 7 Eylül Cumartesi günü ekrana geleceği düşünülüyor. Genelde eylül ayının birinci ve ikinci haftası start alıyor. Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur ve Dolunay Soysert gibi ünlü oyunların kadrosunu oluşturduğu Yabani dizisinin eylül ayında Now TV ekranına geri dönmesi bekleniyor. İzleyenlerin merakla beklediği Yabani 2. sezon fragmanı Rüya ile Yaman'ın düğün gecesinden sonra köşkün satılığa çıkarılması ve Rüya'nın mezarının görülmesi herkesi meraklandırıyor.

YABANİ 2. SEZON FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YABANİ OYUNCU KADROSU

Halit Özgür Sarı

Simay Barlas

Yurdaer Okur

Dolunay Soysert

Bertan Asllani

Tayanç Ayaydın

Şebnem Hassanisoughi

Aleyna Al

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber