Yabani 21 Bölüm FULL İZLE! Yabani Fox TV Son Bölüm Full Tek Parça! Yabani 21 Bölüm Full İzle TEK PARÇA! Fox TV Yabani 21. Bölüm İzle Youtube

Yabani 21 bölüm full izle ekranında silahlar art arda patladı. Serhan'ın gerçek yüzü ortaya çıktı. 6 Şubat Salı akşamı ekrana gelen Yabani yeni bölümde Şebnem kocası tarafından vuruldu. Yabani dizisi severler yeni bölüme odaklandı. Yabani dizisinde Şebnem ölecek mi merak edildi. İşte Yabani 21. bölüm full izle ekranı..

Yabani 21. bölüm bekleyen izleyicilere yeni bölüm mesajı geldi. 6 Şubat Salı günü ekrandaki yerine yerleşen Yabani 21. bölümde annesinin cinayet şüphelisi olarak tutuklanmasıyla sarsılan Rüya bir darbeyi de babası Metin'den yedi. Metin’den daha da acı bazı gerçekleri öğrenen Rüya gözyaşlarına boğuldu. Şebnem ve Serhan tüm suçu Metin’e yıkmaya çalışınca olanlar oldu. Soysalanlar evini darmaduman eden gelişmeler patlak verdi. Yabani Fox Tv yeni bölümde Metin silahı Şebnem'e doğrulttu. Rüya ailesinden geriye kalanları korumak için Yaman’ı bile karşısına aldı. Amansız bir mücadeleye giren Rüya yaşadıklarıyla herkesi üzdü. Yabani 21 bölüm full izle ekranında Rüya hem annesi hem babasıyla sınandı. İşte Yabani 21 bölüm full izle tek parça linki..

YABANİ 21 BÖLÜM FULL İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

YABANİ 21 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

6 Şubat Salı günü yayınlanan Yabani yeni bölümde silahlar patladı. Yaman, Eşref’i öldürenlerin Serhan ve Şebnem olduğundan emin olunca ortalık karıştı. İkisi de köşeye sıkıştı. Anma töreninde herkes tarafından duyulan bilgi Soysalanlar gündemine bomba gibi düştü. En çok etkilenen Rüya oldu. Yaman’ın annesinden şüphelenmiş olması ikisi için geri dönülmez yol açtı. Neslihan için senelerce en yakınında tuttuğu iki kişinin babasının cinayetinden şüpheli olarak Emniyet'e alınması son derece yıkıcı bir durum oldu. Yabani 21 bölüm izle ekranında kendine güvenli bir liman arayan Güven'in eşi Özge karşısına çıktı. Gerçekler acı şekilde yüzüne çarpıldı. Özge, Yaman’ı tanımak ve nasıl bir cenderenin içine düştüğünü anlamak isterken ne umdu ne buldu. Hayatlarına hızlı bir giriş yapan Özge bombayı patlattı. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Yabani yeni bölümde..

YABANİ DİZİSİ OYUNCULARI TAM KADRO

Halit Özgür Sarı

Simay Barlas

Serdar Yeğin

Yurdaer Okur

Dolunay Soysert

Bertan Asllani

Tayanç Ayaydın

Şebnem Hassanisoughi

Osman Alkaş

Ayşegül Ünsal

Sezer Arıçay

Rojbin Erden

Seray Özkan

SON DAKİKA HABERLERİ