Yabani Bugün Var Mı? 9 Nisan Yabani Bu Akşam Yok Mu? Now TV Yabani Yeni Bölüm Ne Zaman?

Salı akşamlarının sevilen yapımı Yabani yeni bölüm araştırmaları başladı. 9 Nisan Salı gününün gelişiyle tüm gözler Yabani 30. bölüme çevrildi. Peki, 9 Nisan Yabani bugün var mı? Yabani yeni bölüm ne zaman? İşte yanıtı..

9 Nisan Now TV yayın akışı inceleyen izleyiciler Yabani dizisini beklemeye başladı. Her hafta salı günleri ekrandaki yerini alan Yabani dizisi bu hafta yayına girecek mi merak konusu oldu. Başrollerini Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas'ın paylaştığı Yabani son bölüm ardından yeni bölüm tarihi beklenmeye başladı. Peki, 9 Nisan Yabani bugün var mı? Yabani yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilen Yabani yeni bölüm tarihi..

9 NİSAN YABANİ BUGÜN VAR MI?

9 Nisan Yabani bugün var mı merak eden izleyiciler için hemen söyleyelim ki bugün Yabani dizisi ekrana gelmeyecek. Now TV sevilen dizisi Yabani bu hafta Ramazan Bayramı tatili olduğu için ekranlarda olmayacak. İzleyiciler Yabani 30. bölümü 16 Nisan Salı akşamı izleyecek. Yabani yeni bölüm 16 Nisan Salı akşamı saat 20.00 olduğunda Now TV ekranında yayınlanacak.

YABANİ 30. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

YABANİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yabani son bölüm Elif seneler sonra kavuştuğu Yaman’a polislik refleksiyle yaklaştı. Bütün bilgiler Elif’in haklı mı yoksa haksız mı olduğunu göstermeye başladı. Özge'nin Güven’den tamamen kopması için tehdit ettiği Neslihan, denize düşerken Serhan’a sarılmak zorunda kaldı. Neslihan hem Güven’i korumak hem de Serhan’ı kontrol altında tutmak için onunla nikah masasına oturdu. Düğüm kimsenin hesaba katmadığı biri sayesinde çözüldü. Babası Zafer’in karanlık mirasından kendini sıyırmak zorunda olan Tolga’ya Yaman el verdi. Yabani 30. bölüm 16 Nisan Salı saat 20.00'de NOW'da..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber