Yabani Deniz Kim? Ata Artman Kimdir, Kaç Yaşında? Ata Artman Hangi Dizilerde Oynadı? Ata Artman Instagram Hesabı

Yabani Deniz karakteri diziye giriş yaptı. Salı akşamları yayınlanan Yabani yeni bölümde Deniz ile Rüya sahneleri izleyiciyi heyecanlandırdı. Bir yandan Eşref'in mirasıyla uğraşan Yaman bir yandan da Deniz belasından nasıl kurtulacağını düşündü. Peki, Yabani Deniz kim? Ata Artman kimdir? İşte yanıtı..

Bir Derdim Var dizisinde hayat verdiği Kuzey karakteri ardından yeni bir yapıma başlayan Ata Artman hayatı araştırıldı. Salı akşamları yayınlanan Yabani dizisi oyuncuları arasına dahil olan Ata Artman kimdir merak edildi. Now TV salı dizileri arasında başı çeken Yabani dizisinde Deniz dönemi başladı. Yaman'ın başına bela olan Deniz'in Rüya hamleleri başladı. Yabani yeni bölümde Deniz’in kendisine yardım etmeye çalıştığını zanneden Rüya hayatının şokunu yaşadı. Peki, Yabani Deniz kim? Ata Artman kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yabani Deniz'i Ata Artman oynadığı diziler..

YABANİ DENİZ KİM?

20 Şubat Salı akşamı izleyicilerin karşısına çıkan Yabani 23. bölüm Deniz dönemi resmen başladı. Eşref'ten yüklü miktarda miras kalan Yaman'ın yeni savaş cephesi Deniz oldu. Güven’in bir oğlu daha olduğunu öğrenen Yaman Ali ile Deniz'in karşılaşması olay oldu. Yurtdışından yeni gelen Deniz ile kötü bir başlangıç yapan Yaman, Rüya'yı kaptırdı. Deniz'in annesi Özge ve Güven’in evliliğini etkileyen durumlar ortaya çıktı.

ATA ARTMAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Yakışıklı oyuncu Ata Artman yeni durağı Yabani dizisi oldu. 14 Aralık 1999 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ata Artman son dönemin popüler genç oyuncularından oldu. 185 cm boyunda ve 75 kg olan Ata Artman Kanal D'de yayınlanan Bir Derdim Var dizisinde Kuzey karakterini canlandırdı. Ata Artman dizinin final yapmasıyla bir süre dinlendi. Yakışıklı oyuncu hayran kitlesini genişletti. Ata Artman oynadığı diziler arasında Hekimoğlu, Bilmemek ve İyi Adamın 10 Günü, Bir Derdim Var gibi yapımlar sıralandı. Ata Artman Yabani dizisinde Deniz rolüne büründü.

ATA ARTMAN OYNADIĞI DİZİLER

Yabani

Bir Derdim Var

Hekimoğlu

Bilmemek

İyi Adamın 10 Günü

ATA ARTMAN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber