YABANİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN? Now TV Yabani Bitti Mi? Yabani 37. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Başrollerini Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas'ın paylaştığı Yabani dizisi sezona mola verme kararı aldı. Cumartesi günleri ekrana gelen Yabani dizisinde Ece'nin ölümü başta Serhan olmak üzere tüm aileyi yasa boğdu. Babasını durdurmak için kendini feda eden Ece kara toprağa girdi. Yabani 36. bölüm her şeyin sonu oldu. Peki, Yabani sezon finali ne zaman? İşte yanıtı..

Yabani 36. bölüm fragmanı izleyenler yeni bölüm gelişmelerine odaklandı. Her hafta cumartesi günleri yayınlanan Yabani son bölüm Ece'nin arabada kendini vurması Serhan'ı hüzne boğdu. Anne babaların günahlarının bedelini ödeyen Ece tüm aileyi yasa boğdu. Birbirinden farklı trajedilerin yaşandığı Yabani dizisinde final düdüğü çalındı. Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur gibi isimlerin paylaştığı Yabani dizisinde sezon finali günü geldi. Peki, Yabani sezon finali ne zaman? İşte yanıtı..

YABANİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Yayın günün salıdan cumartesiye alan Yabani dizisinde sezon finali tarihi belli oldu. Her hafta cumartesi günleri ekrana gelen Yabani dizisi 1 Haziran Cumartesi günü sezon finali yapacak. Yeni sezonda Yabani 37. bölüm eylül ayında yayına girecek. Yabani 36. bölüm sezon finali Ece’nin ölümünden sonra kimse kendisini toplayamadı. Yaman, Şebnem’in onlara bıraktığı bebeği korumaya aldı. Rüya, Alaz ve Çağla'nın kardeşi olan yeni bebek Yaman için mucize oldu. Serhan'ın günahlarını ödemeye kalkan Ece kendi ölümünü hazırladı.

YABANİ OYUNCULARI

Halit Özgür Sarı

Simay Barlas

Yurdaer Okur

Dolunay Soysert

Bertan Asllani

Tayanç Ayaydın

Şebnem Hassanisoughi

Ayşegül Ünsal

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber