YALAN 5. BÖLÜM İZLE FULL HD: Kanal D Yalan Dizisi 5. Bölüm İzle Tek Parça! Yalan 5 Bölüm Canlı İzle! Youtube'dan Yalan Son Bölüm İzle Tek Parça

Kanal D yaz dizisi Yalan 5. bölüm yayına girdi. 1 Temmuz Pazartesi günü ekrana gelen Yalan dizisi yeni bölümde Melike'ye zarar gelmesini istemeyen Hazal kendini ateşe attı. Annesine rağmen Melike'nin yanında olan Hazal Duru'nun hastalığını öğrenince şoke oldu. Yalan dizisi 5. bölüm linkten takip edebilirsiniz. İşte Yalan 5. bölüm izle full HD tek parça linki..

Kanal D ekranında yayınlanan Yalan dizisi yeni bölüm başladı. 1 Temmuz Pazartesi günü ekrana gelen Yalan dizisi 5. bölüm izleyicilerin karşısına çıktı. Her hafta pazartesi günleri izleyici karşısına çıkan Yalan 5. bölüm izle full HD tek parça aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu gibi isimlerin yer aldığı Yalan dizisi 5. bölüm aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. İşte Kanal D Yalan 5. bölüm full izle ekranı..

YALAN 5. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YALAN 5. BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA

Duru’nun hastalığıyla gerçeklerin ucunu bir kez daha yakalayan Melike, Kadir’in de yardımıyla her şeyi ortaya çıkarmaya karar verir. Hazal’ın Melike’yi kaybetme korkusuyla düştüğü hal Melike’yi derinden yaralarken, gerçekleri yüzüne vuran ve onu durduran bu kez Duru’nun ta kendisi olur. Beklenmedik bir şekilde ölen kocası Kenan ile ilgili öğrendiği gerçekler Melike’yi yıkarken, Kadir onun yaralarını sarmak için cesaretini toplamaya çalışır. Duru tam da Kerim’i dünyasından çıkarmaya karar vermişken, Kerim ona en şaşırtıcı sürprizi yapar. Melike yalanlarla mücadelesinde sona gelir. Melike bu defa Berrin’in karşısına dikilecektir.

YALAN DİZİSİ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber