Yalan Berrin Kim? Özge Borak Kimdir, Kaç Yaşında? Özge Borak Hangi Dizilerde Oynadı? Özge Borak Evlilikleri

Türk halkının sevdiği isimlerden Özge Borak yeni dizisi Yalan oldu. 27 Mayıs Pazartesi günü ekran macerasına start veren Yalan dizisinde gözler Berrin karakterine çevrildi. Melike ile Berrin arasındaki çatışma başladı. Peki, Yalan Berrin kim? Özge Borak kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtı..

Eyvah Eyyvah serisinde hayat verdiği Müjgan rolüyle hafızalara kazınan Özge Borak yeni adresi Yalan dizisi oldu. Kanal D'nin oldukça merakla beklenen yeni dizisi Yalan kadrosunda yer alan Özge Borak Berrin rolüne büründü. 27 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Yalan dizisinde Berrin'in sırlarla dolu yaşamını anlatan hikaye başladı. Peki, Yalan Berrin kim? Özge Borak kimdir, kaç yaşında? İşte Yalan dizisi Berrin hikayesi..

YALAN BERRİN KİM?

Yalan dizisinde Berin rolüne Özge Borak hayat veriyor. 27 Mayıs Pazartesi günü ekrana gelen Yalan dizisinde Berrin çok güçlü ve etkileyici bir kadın olarak izleyici karşısına çıktı. Hedeflerine ulaşmak için kararlılıkla hareket eden Berrin sınırları zorlamaktan çekinmez. Sevdiklerine karşı derin bir bağlılık duyan Berrin amacına ulaşmak için gerekirse manipülatif olmayı da tercih edebilir. Melike'nin kızı Hazal'ı evlatlık olan Berrin adını Duru olarak değiştirdi.

ÖZGE BORAK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

14 Şubat 1982 İstanbul doğumlu Özge Borak Şehir Tiyatroları çocuk bölümünde oyunculuğa atıldı. İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) sanatçısı olan başkoreografı Selçuk Borak kızı Özge Borak İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Bir dönem Bülent Şakrak ile evli olan Özge Borak 2012 yılında oyuncu Ata Demirer ile evlendi ve çift 2014 yılında boşandı. Leyla ile Mecnun dizisinde Pakize rolünü oynayan Özge Borak yeni adresi Yalan dizisi oldu.

ÖZGE BORAK OYNADIĞI DİZİLER

Eyvah Eyvah 3

Bir Yastıkta

Leyla ile Mecnun

Eyyvah Eyvah 2

Bir Günah Gibi

Eyyvah Eyvah

Küçük Kadınlar

Eşref Saati

Ihlamurlar Altında

Sultan Makamı

ÖZGE BORAK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber