Yalan Melike Kim? Aslıhan Güner Kimdir, Kaç Yaşında? Aslıhan Güner Hangi Dizilerde Oynadı? Aslıhan Güner Eşi Kim?

27 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümü ekrana gelecek olan Yalan dizisinde gözler Melike rolüne çevrildi. Güzel oyuncu Aslıhan Güner yeni adresi Yalan dizisi oldu. Hikayesi dikkat çeken Yalan dizisinde Melike nasıl bir karakter sizler için derledik. İşte Yalan dizisi Melike'si Aslıhan Güner kariyeri..

Kanal D yeni dizilerinden Yalan ilk bölüm günü geldi çattı. Başrollerini Aslıhan Güner, Serra Pirinç, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Feyyaz Duman’ın paylaştığı Yalan dizisi oyuncuları arasında yer alan Aslıhan Güner güzelliğiyle dikkat çekti. İzleyicilerin dört gözle beklediği Yalan dizisinde Melike rolüne bürünen Aslıhan Güner hayatı merak edildi. Peki, Yalan Melike kim? Aslıhan Güner kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Aslıhan Güner yeni dizi Yalan Melike hikayesi..

YALAN MELİKE KİM?

27 Mayıs Pazartesi akşamından itibaren izleyicilerle buluşacak olan Yalan dizisinde Melike rolüne Aslıhan Güner hayat veriyor. Güzel oyuncu Aslıhan Güner’in canlandırdığı Melike cezaevine girdiği için kızı Duru’yu ablasına emanet ediyor. Ablası Hülya’nın da bebeği evlatlık olarak verdiği ortaya çıkıyor. Melike'nin cezaevinden çıkıp kızını bulmaya çalışmasıyla olayların asıl yüzü ortaya çıkıyor. Oldukça anaç ve dürüst biri olan Melike yıllarca kızına kavuşma hayaliyle ayakta duruyor.

ASLIHAN GÜNER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

17 Aralık 1987 İstanbul doğumlu Aslıhan Güner kamera karşısına ilk kez 2002 yılında yayınlanan Sırlar Dünyası dizisiyle çıktı. 2013 yılında oyuncu Mert Kılıç ile nikah masasına oturan Aslıhan Güner mutlu evliliğine devam ediyor. Gül Oya, Kuzey Rüzgarı, Asi, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Her Şey Yolunda Merkez, Kızıl Elma, Kehribar ve Diriliş Ertuğrul, The İmam, Sümela'nın Şifresi gibi yapımlarda boy gösteren Aslıhan Güner asıl ününe Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle kavuştu.

ASLIHAN GÜNER OYNADIĞI DİZİLER

2019 – Kuzey Yıldızı: İlk Aşk (Yıldız)

2017 – Diriliş Ertuğrul (Karaca Hatun)

2014 – Sungurlar (Leyla)

2014 – Kızıl Elma (Azra)

2012 – Moskova'nın Şifresi: Temel (Zuhal)

2012 – Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam (Esma)

2011 – Sümela'nın Şifresi: Temel (Zuhal)

2010-2011 – Şefkat Tepe (Leyla)

2007 – Yine Bana Kalasın (Menekşe)

2007 – Kuzey Rüzgarı (Küçük Hilal)

2007-2008 – Asi (Gonca)

ASLIHAN GÜNER INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber