Yalı Çapkını Pelin'in dayısı kim? Turgut Tunçalp, Yalı Çapkını dizisine mi girdi?

Sevilen dizi "Yalı Çapkını", oyuncu kadrosunu genişleterek izleyicilerini şaşırtmaya devam ediyor. Teşkilat dizisindeki unutulmaz performansıyla büyük beğeni toplayan Turgut Tunçalp'ın, Yalı Çapkını dizisine dahil olup olmadığı merak konusu oldu. Özellikle dizideki karakter Pelin'in dayısının kim olacağı konusu, izleyiciler arasında en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Yalı Çapkını'na Yeni Transfer: Turgut Tunçalp!

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer ve diğer yetenekli oyuncuların yer aldığı Yalı Çapkını'na, Teşkilat dizisinden tanınan başarılı oyuncu Turgut Tunçalp katıldı. Tunçalp, dizide önemli bir rolle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Turgut Tunçalp, Yalı Çapkını'nda Kimi Canlandıracak?

Son dönemin popüler ismi olan gazeteci Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgilere göre; Turgut Tunçalp, dizide Buse Buçe Kahraman'ın canlandırdığı Pelin karakterinin dayısı rolüyle ekranlara gelecek. Dayı karakteri, mafyatik bir duruşa sahip olup, ilginç özel hayatıyla diziye farklı bir soluk getirecek. Öte yandan, Sema Gültekin de Yalı Çapkını kadrosuna katıldı. Yalı Çapkını dizisinde Pelin'in kuzeni Pırıl karakterini canlandıran Büşra Alnıtemiz, dizinin son bölümünde ilk defa izleyicilerle buluştu.

Yalı Çapkını'nın yeni bölümlerinde Turgut Tunçalp'ın performansını merakla bekleyen izleyiciler, dizinin nasıl bir dönüş yapacağını şimdiden heyecanla bekliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber