YAN ODA CANLI İZLE STAR TV: Yan Oda 1. Bölüm Full İzle! Star TV Yan Oda Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça! Yan Oda İzle 1. Bölüm

Başrollerini Şevval Sam ile Caner Cindoruk'un paylaştığı Yan Oda ilk bölüm geldi. 9 Mart Cumartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelen Yan Oda dizisinde Sevgi ile Fikret Alabey'in ani evliliği her şeyi değiştirdi. Yan odadaki çocukları Taylan ile Şelale'nin hikayesi başladı. İşte Star TV canlı Yan Oda full izle ekranı..

Yan Oda 1 bölüm full izle araştırması yapan izleyicinin beklediği an geldi. 9 Mart Cumartesi gününün gelişiyle yayın hayatına başlayan Yan Oda ilk bölüm izlenmeye başladı. Cumartesi günleri yayınlanacak Star TV canlı Yan Oda izle dizisinde ünlü programcı Sevgi Ersoy'un kariyeri düşüşe geçince ülkenin önde gelen iş insanlarından Fikret Alabey’le evliliği gündeme geldi. Başrollerinde Şevval Sam, Caner Cindoruk, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak gibi isimlerin yer aldığı Yan Oda 1. bölüm izle hiç hesapta olmayan evlilik başladı. Star TV Yan Oda 1. bölüm canlı izle ekranı haberimizde. İşte Yan Oda son bölüm full izle linki..

STAR TV CANLI YAN ODA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YAN ODA 1. BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

Star TV kanalında yayınlanan Yan Oda dizisinde ünlü bir program sunucusuyken kariyeri düşüşe geçen Sevgi Ersoy ani evlilikle gündemi değiştirdi. Ülkenin önde gelen iş insanlarından Fikret Alabey’le ani bir şekilde evlenen Sevgi, kızı Şelale ve annesini alıp yola düştü. Bu beklenmedik evlilik herkeste bir şok etkisi yaratırken Sevgi ile Fikret'in hayatı kökten değişti. Daha önce Sevgi’nin de Fikret’in de başlarından mutsuz birer evlilik geçti. Artık ikinci baharlarını yaşamak isteyen ikilinin hayallerine kavuşması hiç de kolay olmadı. Birbirinden çok farklı ailelerinin bir araya gelmesiyle Sevgi ve Fikret birbirine taban tabana zıtken aşk ağır bastı. Taylan ve Şelale’nin hayatı da bu ani evlilikle hiç olmadığı kadar değişti. Yan Oda 1. bölüm bu akşam saat 20.00'da Star TV'de..

YAN ODA TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber