Yan Oda Mihre Kim? Nilsu Yılmaz Kimdir, Kaç Yaşında? Nilsu Yılmaz Sevgilisi Kim? Nilsu Yılmaz Oynadığı Diziler

Kardeşlerim Cemile'si Nilsu Yılmaz yeni adresi Yan Oda dizisi oldu. Cumartesi günleri yayınlanan Yan Oda dizisinde Mihre rolüyle izleyicilerin karşısına çıkan Nilsu Yılmaz oynadığı diziler merak edildi. Peki, Yan Oda Mihre kim? Nilsu Yılmaz kimdir? İşte yanıtı..

Cumartesi akşamları ekrana gelen Yan Oda dizisinin hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi dikkat çekti. Ünlü bir program sunucusuyken kariyeri düşüşe geçen Sevgi Ersoy ile ülkenin önde gelen iş insanlarından Fikret Alabey aniden evlenince olanlar oldu. Beklenmedik evlilik herkeste şok etkisi yarattı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Yan Oda dizisinde Mihre fırtınası esmeye başladı. Peki, Yan Oda Mihre kim? Nilsu Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Nilsu Yılmaz sevgilisi kim? İşte Nilsu Yılmaz oynadığı diziler..

YAN ODA MİHRE KİM?

Yan Oda dizisinde Mihre rolüne güzel oyuncu Nilsu Yılmaz hayat vermeye başladı. Yan Oda Mihre daha önce Sevgi’nin de Fikret’in de başlarından mutsuz birer evlilik geçince devreye girdi. İkinci baharlarını yaşamak isteyen ikilinin hayallerine kavuşması hiç de kolay olmadı. Birbirinden çok farklı ailelerinin bir araya gelmesiyle ikilinin dengeleri değişti. Birbirine taban tabana zıt bu iki ailenin aynı çatı altında yaşamaya başlaması Mihre'yi de değiştirdi.

NİLSU YILMAZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

16 Ağustos 2001 tarihinde dünyaya gelen güzel oyuncu Nilsu Yılmaz İstanbul'da dünyaya geldi. Pera Güzel Sanatlar Lisesinde öğrenim gören Nilsu Yılmaz hayalini kurduğu oyunculuk kariyeri için kollar ı sıvadı. Mimar Sinan Üniversitesinde okuyan Nilsu Yılmaz birçok dizi ve film projelerinde yer aldı. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Nilsu Yılmaz en son adresi Kardeşlerim dizisi oldu. 1,77 boyunda ve boğa burcu olan güzel oyuncu Nilsu Yılmaz yeni adresi Yan Oda dizisi oldu.

NİLSU YILMAZ OYNADIĞI DİZİLER

20 Dakika

Ufak Tefek Cinayetler

Payitaht Abdülhamit

Kırmızı Oda

Kolej: Katil Kim?

Kardeşlerim

Filmler;

Davetsiz Misafir

Aşk Tesadüfleri Sever 2

Ufo

NİLSU YILMAZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber