Yandaki Oda İLK TANITIM GELDİ: Yandaki Oda Dizisi Konusu Ne? Star TV Yandaki Oda Ne Zaman Başlayacak? Yandaki Oda Oyuncuları

Star TV yeni yapımlarından Yandaki Oda için geri sayım başladı. İzleyicilerin dört gözle beklediği Yandaki Oda dizisi konusu dikkat çekti. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Yandaki Oda oyuncuları belli oldu. Peki, Yandaki Oda ne zaman başlayacak? İşte yanıtı..

Star TV Yandaki Oda dizisi araştırmaları başladı. Şevval Sam ile Caner Dindoruk hayranlarının sevinçten çıldırtan Yandaki Oda oyuncuları belli oldu. Star TV ekranında yayınlanacak olan Yandaki Oda konusu dikkat çekti. Cennet Mahallesinde Pembe rolüyle milyonların hafızasına kazınan ünlü oyuncu Melek Baykal'ın yeni adresi Yandaki Oda dizisi oldu. Aşka Düşman dizisinde Bahriye rolüne bürünen Nazan Kesal yeni yapımı Yandaki Oda'da oyunculuğunu konuşturdu. Merakla beklenen Yandaki Oda dizisi ne zaman başlayacak sorgulandı. Peki, Yandaki Oda dizisi konusu ne? İşte merak edilenler..

YANDAKİ ODA DİZİSİ KONUSU

Star TV kanalında yayınlanacak olan Yandaki Oda dizisinde Caner Cindoruk Fikret rolüne, Şevval Sam ise Verda Yaldız karakterine hayat veriyor. Yandaki Oda dizisinde sürpriz bir evlilik yapan ünlü iş insanı Fikret Alabey ile sunucu Verda Yaldız’ın aileleriyle aynı evde yaşamasıyla başlayan olaylar konu alınıyor.

YANDAKİ ODA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın, yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı’nın oturduğu Yandaki Oda dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Yandaki Oda dizisinin yayın günü henüz netleşmedi. Senaryosunu Mehmet Barış Günger, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın kaleme aldığı Yandaki Oda dizisinde başrolleri Şevval Sam, Caner Cindoruk ve Nazan Kesal paylaşıyor.

YANDAKİ ODA OYUNCULARI

Şevval Sam

Caner Cindoruk

Nazan Kesal

Melek Baykal

Onur Seyit Yaran

Derya Pınar Ak

Derya Karadaş

Bülent Polat

Nezaket Erden

Nazlı Çetin

Nilsu Yılmaz

Samet Kaan Kuyucu

İrem Kübra Bakırtaş

SON DAKİKA HABERLERİ