YARGI FİNAL SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? Yargı Final Bölümü Nereden İzlenir? Final 95. Bölüm (FİNAL) Bölümü Canlı Yayın İzleme Ekranı

3. sezonuyla yayın hayatını noktalayan Yargı dizisi büyük final için nefesler tutuldu. 26 Mayıs Pazar günü izleyicilerin karşısına son kez çıkacak olan Yargı final hangi kanalda merak konusu oldu. İzleyicileri şoke eden Yargı 75. bölüm özeti geldi. Peki, Yargı final saat kaçta hangi kanalda? İşte yanıtı..

Kanal D pazar akşamlarının sevilen yapımı Yargı dizisinde büyük final günü geldi. Pazar günleri yayınlanan Yargı dizisinde büyük final için nefesler tutuldu. Ay Yapım imzalı Yargı dizisi için gözler final bölümüne çevrildi. 26 Mayıs 2024 Pazar akşamı ekrana gelecek olan Yargı dizisinde Ilgaz ile Ceylin için kötü son geldi. Ceylin ve Ilgaz aynı cinayetin şüphelisi olunca düğümleri çöze çöze sona gidildi. Görünmez iplerle bağlı aşk hikayesinde final zamanı geldi. Peki, Yargı final saat kaçta hangi kanalda? İşte yanıtı..

YARGI FİNAL SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi final kararı aldı. Kadrosunda Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Ulvi Kahyaoğlu gibi ünlü isimler yer aldığı Yargı dizisinde son cinayet ekrana gelecek. Kanal D Yargı dizisi 26 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek final bölümü Kanal D, TEVE 2 canlı, D-Smart Dizi Smart Max kanallarından ve D-Smart GO ekranında izleyiciyle buluşacak.

YARGI FİNAL BÖLÜM NELER OLACAK?

Yargı final bölümü konteynırda bulunan kimliği meçhul ceset herkesi şoke etti. Ceylin’in doğum gününü kutlamaya adliyeye gelen İnci ve Engin olayların başlangıcı oldu. Yıllar sonra Ceylin ve Ilgaz aynı cinayetin şüphelisi oldu. Bir cinayet etrafında pek çok ailevi sırrın vücuda getirdiği Ceylin ve Ilgaz düğümleri çöze çöze gitti. Yepyeni bir hayata başlamak için gittikleri şehirde kaderlerinden kaçamayacaklarının altını iyice çizercesine bahçelerinde beliren ceset her şeyi değiştirdi.

YARGI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber