Yarın Kocaeli'de okul var mı? 20 Kasım Pazartesi günü okullar tatil mi, ara tatil uzadı mı?

Kocaeli'de yaşanan şiddetli fırtına ve yer yer kar yağışının ardından öğrenciler ve veliler, okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. 20 Kasım Pazartesi günü için valilikten gelen son dakika açıklamalarını bekleyen öğrenciler, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu tahminlerini yakından takip ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, ülkemiz genelinde çok bulutlu bir hava beklenirken, Marmara, İç Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olması öngörülüyor. Ancak Marmara, Batı ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Ordu çevrelerinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli ve şiddetli yağışlar bekleniyor.

Kocaeli'de de bu olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların tatil olma ihtimali bulunuyor. Ancak resmi bir açıklama henüz yapılmış değil. Öğrenciler ve veliler, Kocaeli Valiliği'nin resmi internet sitesi ve yerel medya kaynaklarını takip ederek güncel bilgilere ulaşabilirler. Valilik tarafından yapılacak olan açıklama, okulların tatil olup olmadığı konusunda net bilgi verecektir.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber