Yemekteyiz 2 Şubat Kim Kazandı? Zuhal Topal Yemekteyiz Kim Birinci Oldu? 2 Şubat 2024 Yemekteyiz 75 Bin TL Kazanan

Her hafta yepyeni bölümleriyle yayına giren Yemekteyiz yarışında bir haftanın daha sonu geldi. Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz maratonunda büyük ödül 75 bin TL kazanan belli oldu. 2 Şubat Yemekteyiz kim kazandı merak konusu oldu. İşte 2 Şubat Yemekteyiz bu hafta birincisi..

TV8 canlı yayın izleyen seyirciler bir hafta finaline daha odaklandı. Haftanın 5 günü yeni yarışmacılarla yola devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında meraklı gözler bu haftanın birincisine çevrildi. 2 Şubat Cuma gününün gelişiyle meraklı gözler yeni bölüme çevrildi. Milyonlarca izleyicinin takibinde yer alan Yemekteyiz yeni bölüm yarışması tamamlandı ve büyük ödül 75 bin TL kazanan açığa çıktı. Meraklı gözlerin çevrildiği Yemekteyiz son bölüm kim kazandı açığa kavuştu. Peki, Yemekteyiz 2 Şubat kim kazandı? 2 Şubat Zuhal Topal Yemekteyiz kim birinci oldu? İşte merak edilen Yemekteyiz bu hafta birincisi..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

Haftanın 5 günü birbirinden farklı isimlerin yarıştığı Zuhal Topal Yemekteyiz yeni bölüm başladı. 2 Şubat Cuma gününün gelişiyle bir hafta finali daha başladı. İzleyicilerin takibinde ilk sırada yer alan Yemekteyiz son bölümde puan durumu netleşti. Büyük ödül 75 bin TL kazanmak için yola çıkan yarışmacılar son duruma odaklandı. Bir hafta finalinin daha gelmesiyle gözler yeni tabloya çevrildi. Beklenen açıklama geldi. Her hafta 5 farklı yarışmacının yer aldığı Zuhal Topal Yemekteyiz yarışmasında büyük ödül 75 bin TL kazanan açıklandı.

2 ŞUBAT YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ KİM OLDU?

29 Ocak Pazartesi gününden 2 Şubat Cuma gününe kadar 5 gün boyunca yarışan Yemekteyiz yarışmacıları hünerlerini sergiledi. Hafta boyunca Nedim Yavuz, İsmet, Gizem, Gökçe ve Fatma'nın yarıştığı Zuhal Topal Yemekteyiz maratonunda kazanan kaybeden açığa çıktı. 2 Şubat Cuma günü yarışan Yemekteyiz Gökçe puanlarını aldı. Haftanın sonuncusu 18 puanla Nedim oldu. Dördüncü ise Gökçe ve Fatma oldu. Toplamda 26 puana ulaştılar. Haftanın ikincisi İsmet rakiplerinden ve Zuhal Topal'dan 27 puan aldı. Yemekteyiz bu hafta kazanan ise 34 puanla Gizem oldu. Yemekteyiz Gizem toplamda 34 puana ulaşarak büyük ödül 75 bin TL'yi kazandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber