Yemekteyiz Alen Kim? Zuhal Topal Yemekteyiz Alen Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor? Yemekteyiz Alen Instagram Hesabı

Yemek tutkunlarının merak ettiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışında yeni hafta başladı. 8-12 Nisan haftası yarışacak Anıl Alen Çıra kimdir merak edildi. Yemekteyiz 117. hafta yarışmacısı Anıl Alen Çıra kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor sizler için araştırdık. İşte Zuhal Topal Yemekteyiz Anıl Alen Çıra Instagram Hesabı..

TV8 ekranının en sevilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni hafta macerası başladı. 8 Nisan ile 12 Nisan haftasında büyük ödül 75 bin TL için yarışacak olan Yemekteyiz yarışmacıları belli oldu. 8 Nisan Pazartesi günü start alan Yemekteyiz 117. hafta yarışmacılarından Anıl Alen Çıra kimdir merak edildi. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Anıl Alen Çıra kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Anıl Alen Çıra Instagram hesabı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ ANIL ALEN ÇIRA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Zuhal Topal Yemekteyiz yarışmasında yeni haftaya özel 5 yarışmacı geldi. 8-12 Nisan haftasında davet sofrasını kuracak olan Yemekteyiz yarışmacıları menülerini hazırladı. Ramazan Bayramı haftasında 4 rakibi ve Zuhal Topal'ı ağırlayacak olan Yemekteyiz 117. hafta yarışmacıları hünerlerini sergilemeye başladı. Büyük ödül 75 bin TL kazanmak isteyen Yemekteyiz Anıl Alen Çıra 32 yaşında. Bekar olan Alen aslen Bursalı. Tasarımcı, kuaför ve makyöz olan Yemekteyiz Alen tarzıyla dikkat çekti. Sarı gözlükleriyle masaya gelen Anıl Alen Çıra rakibi Necati'den, "Acaba gün boyu o gözlükleri takacak mısınız?" sorusu geldi. Yemekteyiz Alen ise, "Gözlüklerim şekil önümden çekil" cevabıyla çok konuşuldu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber