Yemekteyiz Armağan kimdir? Zuhal Topal Yemekteyiz Armağan Kara kaç yaşında, nereli? Zuhal Topal Yemekteyiz Armağan Instagram

16 Eylül Pazartesi günü ekran macerasına devam eden Zuhal Topal Yemekteyiz yarışmasında haftanın en dikkat çeken ismi Armağan Kara oldu. Aşçı olan Yemekteyiz Armağan yorumlarıyla odak noktası oldu. Peki, Yemekteyiz Armağan Kara kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Armağan Kara hayatı..

Yepyeni bir haftaya adım atan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında yeni hafta yarışmacıları yerlerini aldı. 16 Eylül ile 20 Eylül haftasında masaya gelen Yemekteyiz yeni hafta yarışmacıları 150 bin TL için yarışa başladı. Zuhal Topal'ın sunumuyla ekran macerasına devam eden yapımda haftanın en dikkat çeken ismi şef Armağan, "Benim eğitime artık ihtiyacım yok. Ben eğitim veriyorum" deyince masada tansiyon yükseldi. Peki, Yemekteyiz Armağan Kara kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Zuhal Topal Yemekteyiz Armağan Kara hayatı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ ARMAĞAN KARA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

16-20 Eylül haftasında yarışacak Armağan Kara 42 yaşında. Büyük ödül 150 bin TL için yarışan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Armağan'ın şef olduğu biliniyor. İlk gün yarışmacısı Havva ile restleşen Yemekteyiz Armağan'a, "Çok saçma yorumlar yapıyorsunuz. Ben şu an sizin gerçekten aşçı olduğunuza asla inanmıyorum" yorumu geldi. Bu haftanın şef olan yarışmacısı Cansu ise, "Sunumunuz zayıf" deyince Armağan, "En büyük sensin" yanıtını verdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber