Yemekteyiz Erdem Gençtürk Kimdir? Zuhal Topal Yemekteyiz Erdem Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Erdem Gençtürk Instagram

Zuhal Topal Yemekteyiz Erdem Gençtürk kimdir merak edildi. Yemekteyiz bu hafta yarışmacıları arasında yer alan Erdem Gençtürk hayatı merak konusu oldu. Büyük ödül 75 bin TL yarışan Yemekteyiz Erdem bilgileri geldi. İşte Yemekteyiz Erdem Gençtürk hayatı..

TV8 kanalında yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz maratonunda günün ismi Erdem Gençtürk oldu. İzleyicilerin dört gözle takip ettiği Yemekteyiz Erdem Gençtürk kimdir merak konusu oldu. Yemek tutkunlarının severek takip ettiği gün Yemekteyiz yarışında bu haftanın en dikkat çeken ismi Erdem Gençtürk oldu. Büyük ödül 75 bin TL için savaşan Yemekteyiz Erdem puanları merak konusu oldu. Peki, Yemekteyiz Erdem Gençtürk kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Zuhal Topal Yemekteyiz Erdem Gençtürk Instagram hesabı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ ERDEM GENÇTÜRK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Yemekteyiz bu hafta yarışmacılarından olan Erdem Gençtürk 49 yaşında bir çocuk babası. Aslen İstanbullu olan Yemekteyiz Erdem Gençtürk medya sektöründe çalışıyor. Hem ekranları hem de yemek yapmayı çok seven Yemekteyiz Erdem lezzetleriyle herkesi şaşırtmak istiyor. Yemekleriyle kendi tarzını ortaya koymak isteyen Erdem 75 bin TL'yi alacağını bütün dünyaya duyurdu. "Bütün yapay zekalara, bütün montajlara, her türlü üstüme gelinmelerine rağmen bu yarışmada birinci olacağım" diyerek iddiasını konuşturan Yemekteyiz Erdem Gençtürk rakiplerinden kaç puan toplayacak bekleyip göreceğiz. Yemekteyiz Erdem Gençtürk 15 Mart Cuma günü yarışacak.

ERDEM GENÇTÜRK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber