Yemekteyiz Handan Kim? Zuhal Topal Yemekteyiz Handan Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor? İşte Yemekteyiz Handan Instagram Hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında yeni hafta başladı. 4 Mart Pazartesi günü yayınlanan Yemekteyiz 556. bölüm yarışmacısı Handan oldu. Haftanın ilk yarışmacısı olan Zuhal Topal Yemekteyiz Handan Durak hayatı merak edildi. Peki, Yemekteyiz Handan Durak kim? İşte detaylar..

Hafta içi her gün saatler 16.00 olduğunda yayına giren TV8 yapımı Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışı yeni haftaya başladı. Her hafta cuma günleri ekrana gelen Yemekteyiz finalinde hafta birincisine 75 bin TL para ödülü dağıtan yarışma Yemekteyiz 556. bölüm start aldı. TV8 izleyicileri yeni hafta maratonuna başlayan Zuhal Topal Yemekteyiz yeni yarışmacılara odaklandı. 4 Mart Pazartesi günü yarışan Yemekteyiz Handan Durak kimdir merak edildi. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Handan Durak kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Yemekteyiz Handan Durak Instagram hesabı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ HANDAN DURAK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

TV8 yapımları arasında dikkat çeken Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni bölüm yarışmacısı Handan Durak oldu. 4 Mart 2024 Pazartesi günü 4 rakibi ile Zuhal Topal için masasını hazırlayan Handan yarışmaya oldukça iddialı başladı. Aşçıların olduğu 5 yarışmacı arasında ilk gün yarışan Yemekteyiz Handan, "İnanıyorum ki bugün ben kazanacağım. Masada bir akrep kadını var daha ötesi var mı" diyerek iddiasını ortaya koydu. İlk gün yarışan Yemekteyiz Handan için aşçı rakibi Ufuk'tan, "Şişirmiş şişirmiş bir iğne yardımıyla patlatacağım" yorumu gelince olanlar oldu. Zuhal Topal Yemekteyiz Handan'ın kıyafet seçimi ilk günün en çok konuşulan başlığı oldu ve "Menü kadar karışık" yorumu geldi. Büyük ödül 75 bin TL için yarışan Yemekteyiz Handan Durak puanları belli olduğunda haberimizi güncelleyeceğiz.

YEMEKTEYİZ BU HAFTA YARIŞMACILARI

-Damla Didem Zararsız

-Handan Durak

-Ufuk Karakuş

-Derya Atmaca

-Murat Serindere

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber